Speciale

Retrospectiva zilei 26 august 2023

schedule 27 aug. 2023, 01:07

9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 26 august 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Trei femei din Capitală, tâlhărite și hărțuite în lift de un individ periculos. Bărbatul a fost reținut după al treilea atac

Trei femei au fost tâlhărite și agresate de un bărbat în vârstă de 45 de ani, în lifturile unor blocuri din București, în Sectorul 6. Unul dintre atacuri a fost surprins de o cameră de supraveghere din scara unui bloc. Individul a fost reținut de poliție după cel de-al treilea atac.
Citeste tot articolul »

2. Plan roșu de intervenție activat. Autocar cu 72 de pasageri, implicat într-un accident monstru în Brăila. 22 de victime au ajuns la spital

Un accident grav s-a produs noaptea trecută, pe drumul european 584, în județul Brăila. Un autocar cu 72 de pasageri din Republica Moldova a fost implicat într-un accident cu o semiremorcă. 22 de persoane au ajuns la spital, iar autoritățile au activat Planul roşu de intervenţie.

Citeste tot articolul »

3. Circulație restricționată pe podul Giurgiu-Ruse. Traficul va fi oprit noaptea pe Podul Prieteniei

Traficul rutier de pe podul care leagă Bulgaria şi România va fi restricționat pe parcursul nopții, timp de patru zile.
Citeste tot articolul »

4. Un nou cod galben de caniculă și disconfort termic. Unde este valabil avertismentul meteo

Meteorologii au transmis pentru acest weekend o avertizare de cod galben de caniculă şi disconfort termic ridicat în toată țara. Temperaturile vor urca până la 37 de grade Celsius.
Citeste tot articolul »

5. Spitalul Obregia riscă să piardă 1,1 milioane de euro din PNRR din cauza unor posibile acte de corupție

Ministerul Sănătăţii a transmis că vineri, a efectuat un control neanunţat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”. Instituția ar putea pierde finanțarea PNRR din cauza unor posibile acte de corupție.

Citeste tot articolul »

6. Horoscop Vărsător. Cele cinci calități și cele cinci defecte ale nativilor zodiei Vărsător

Vărsătorul reprezintă unul dintre cele mai fascinante și unice semne ale zodiacului. Această zodie este cunoscută pentru originalitatea și abordarea nonconformistă a vieții, dar și pentru inteligența sa ieșită din comun și altruismul de care dă dovadă în relațiile cu ceilalți. Iată care sunt cele mai puternice calități ale Vărsătorilor, prezentându-vă și defectele acestei zodii care pot fi transformate în puncte forte.Citeste tot articolul »

7. Accident cu cinci mașini pe Autostrada A1, spre Pitești. Circulația rutieră a fost restricționată

Un accident în care au fost implicate cinci mașini a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești. Autoritățile au anunțat că circulația rutieră a fost restricționată.

Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---