Speciale

Retrospectiva zilei 06 mai 2023

schedule 07 mai 2023, 01:06

Retrospectiva zilei 06 mai 2023
9 NEWS prezintă retrospectiva zilei 06 mai 2023 cu cele mai importante știri ale momentului. Citește cele mai recente știri din lumea mondenă, actualitate, politică, social, economie, auto și sport.

1. Două femei au căzut în lacul Snagov după o plimbare cu skijet-ul. Una dintre femei a decedat

Tragedie pe lacul Snagov. O plimbare cu skijet-ul a devenit și ultima pentru o tânără în vârstă de 27 de ani, după ce s-a aventurat vineri noaptea pe lacul Snagov. Împreună cu aceasta se mai afla o femeie, care, din fericire, a scăpat cu viață.
Citeste tot articolul »

2. Preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu soția sa, participă la ceremonia de încoronare a Regele Charles al III-lea al Marii Britanii

Președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, au fost invitați să participe, sâmbătă, la ceremonia de încoronare a regelui Regele Charles al III-lea al Marii Britanii.
Citeste tot articolul »

3. Zelenski este primul lider străin care va susține un discurs în Parlamentul Elveției

Parlamentul Elveţiei a anunțat că a acceptat cererea conducerii de la Kiev pentru ca președintele ucrainean Volodimir Zelenski să susțină un discurs în plenul său.

Citeste tot articolul »

4. LIVE VIDEO A început slujba de încoronare a regelui Charles al III-lea și a soţiei sale, regina Camilla, la Westminster Abbey din Londra

Slujba de încoronare a Regelui Charles al III-lea a început la Westminster Abbey. Ceremonia a început cu „Recunoașterea”, partea în care regele este prezentat poporului. Slujba are loc în mai multe etape și va dura în jur de două ore. Charles al III-lea este cel mai bătrân monarh care a preluat tronul britanic.
Citeste tot articolul »

5. Protest AUR în București. Protestul se va încheia cu un marș prin centrul Capitalei

Partidul AUR desfășoară sâmbătă, acțiuni de protest în București, cu lozinci anti-occidentale și conspiraționiste. Protestul se va finaliza printr-un marș care fa defila prin centrul Capitalei, pe traseul Piața Constituției – Piața Unirii – Piața Universității – Piața Victoriei – sediile PSD și PNL.

Citeste tot articolul »

6. Ciolacu: „Premierul Ciucă va fi preşedintele Comisiei parlamentare pentru aderarea la OCDE”

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că s-a luat decizia ca premierul Ciucă să ocupe funcția de preşedinte al Comisiei speciale comune a Parlamentului pentru sprijinirea procesului de aderare a României la OCDE, după rotativa guvernamentală.
Citeste tot articolul »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9751 RON
0.00050
USD
USD: 4.5879 RON
-0.01070
GBP
GBP: 5.8059 RON
-0.00650
HUF
HUF: 1.2827 RON
0.00690
BGN
BGN: 2.5437 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.046 RON
0.02730
Convertor valutar

Rezultat: ---