Horoscop

Horoscop azi, 30 mai 2023

schedule 30 mai 2023, 04:03

Youtube 9news
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Nu iei în seamă gurile rele

Nu iei în seamă gurile rele și faci exact ceea ce simți. Dai dovadă de multă perseverență și nu îți pasă dacă cei din jur merg alături de tine pe același drum. Ai încredere în tine și în abilitățile tale.
Vezi video aici »

Taur – Regrete pentru trecut

Este posibil să te macine anumite regrete din trecut, mai ales că nu ești împăcat cu prezentul. Astrele te sfătuiesc să iei lucrurile așa cum vin și să nu te mai uiți în spate. Trecutul te-a adus în momentul din prezent, astfel că poți să fii recunoscător pentru ce ai trăit.
Vezi video aici »

Gemeni – Reacții impulsive

Nu stai foarte bine la capitolul emoții, astfel că în această perioadă este posibil să exagerezi în anumite privințe. Cel mai bine este să te dai un pas în spate și să îți analizezi toate trăirile. Este posibil ca o problemă nerezolvată din trecut să te facă să fii irascibil.
Vezi video aici »

Rac – Dezvăluiri inedite

În această perioadă secretele ies la iveală. Indiferent de contextul în care te afli, este posibil ca la urechile tale să ajungă dezvăluiri de tot felul. Astrele te sfătuiesc să te porți cu grijă și să nu vorbești despre ceea ce afli acum.
Vezi video aici »

Leu – Surprize care îți bucură inima

Cei dragi îți sunt aproape și îți pregătesc tot felul de surprize care îți vor bucura inima. Ai grijă de familia ta, așa cum și ei au grijă de tine. Bucură-te de fiecare moment împreună și adună în sufletul tău cât mai multe amintiri.
Vezi video aici »

Fecioară – O situație îți dă de gândit

O situație din prezent îți dă de gândit și te face să iei decizii impulsive. Nu ești mulțumit cu un anumit aspect al vieții tale, ceea ce înseamnă că poți avea multe gânduri tensionate. Încearcă să te relaxezi și să treci prin filtrul rațiunii tale tot ce se întâmplă.
Vezi video aici »

Balanță – Creezi situații conflictuale

Nu ești mulțumit cu ceea ce trăiești acum, iar irascibilitatea este la cote înalte. Nu ții cont de nimeni și nimic și vrei ca dorințele tale să capete cât mai repede contur. Tensiunea din interiorul tău se răsfrânge și asupra relațiilor pe care le ai cu cei din jur.
Vezi video aici »

Scorpion – Bazează-te pe tine

Bazează-te pe tine și străduiește-te să faci doar ceea ce îți aduce bucurie în suflet. Chiar dacă nu primești încurajările de care ai nevoie, astrele te asigură că ai în interiorul tău acea forță care te va ajuta să depășești orice obstacol. Indiferent de situație, te ai pe tine, iar asta poate fi de ajuns.
Vezi video aici »

Săgetător – Ești mai sensibil ca deobicei

Ești mai sensibil ca deobicei și faci lucrurile diferit. Din cauza sentimentelor intense pe care le ai, este posibil să nu ai suficient curaj și încredere să duci la bun sfârșit tot ceea ce ai început. Astrele te sfătuiesc să îți liniștești sufletul.
Vezi video aici »

Capricorn – Ești stăpân pe viața ta

Ești stăpân pe viața ta și nimeni și nimic nu te poate face să iei decizii care nu îți satisfac sufletul. Ești convins că faci ceea ce trebuie, mai ales că toate drumurile pe care le-ai parcurs te-au adus în momentul prezent. Ai încredere în viitor, pentru că viața ți-o creezi prin gândurile pe care le ai în acest moment.
Vezi video aici »

Vărsător – Spui lucrurilor pe nume

Spui lucrurilor pe nume și nu te ferești de nimeni și de nimic. Faci exact ceea ce simți și vorbești cu încredere despre sentimentele pe care le ai în sufletul tău. Aduni în jurul tău oameni care au aceleași valori morale ca și tine.
Vezi video aici »

Pești – Te bucuri pentru tot ce trăiești

Te bucuri pentru tot ce trăiești și ești recunoscător pentru viața pe care o ai. Apreciezi oamenii care îți sunt alături necondiționat și te gândești la cât de norocos ești. Este o perioadă în care îi mulțumești Universului pentru tot ceea ce ai.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9715 RON
-0.00080
USD
USD: 4.5614 RON
0.00310
GBP
GBP: 5.8088 RON
0.01240
HUF
HUF: 1.2606 RON
0.00220
BGN
BGN: 2.5419 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1628 RON
0.00210
Convertor valutar

Rezultat: ---