Horoscop

Horoscop azi, 21 martie 2023

schedule 21 mar. 2023, 08:54

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Incearca sa ai rabdare astazi cu oamenii cu care interactionezi

Ai probleme in comunicarea cu cei din jurul tau, in special cu partenerul de viata. Pentru ca situatiile conflictuale sa poata fi rezolvate, ai nevoie de multa rabdare, disciplina si vointa. Mare atentie si la cheltuieli, invata sa fii chibzuita. Banii nu vor pica de sus si mai ai ceva timp pana la salariu. Aceasta va fi o zi plina, insa spre seara lucrurile se calmeaza.
Vezi video aici »

Taur - Vesti bune pe plan sentimental

Daca esti inca singura, aceasta este ziua cea mare. Cupidon e pe pozitii, trebuie doar sa gaseasca momentul potrivit. Nu exagera cu cautarile partenerului perfect, ci lasa ca totul sa vina de la sine. Tu bucura-te de o zi frumoasa si relaxanta pentru ca astrele au grija de tine. Spre seara vei avea parte de o mare surpriza.
Vezi video aici »

Gemeni - Invata sa iti stabilesti prioritatile

Un telefon de la partenerul de viata iti va face ziua mai frumoasa. Probabil ca ai foarte multe de facut si extrem de putin timp. Nu vei avea timp sa te bucuri din plin de ceea ce se intampla in viata ta, insa ai rabdare. O data ce ai terminat proiectele, va veni si rasplata. Poti primi un comision destul de consistent care te va ajuta sa acoperi orice nevoie urgenta.
Vezi video aici »

Rac - Fa-ti timp pentru oamenii dragi

Ai un program extrem de incarcat, insa nu iti neglija familie, partenerul de viata si prietenii. Invata sa iti imparti timpul astfel incat toti sa fie fericiti: tu iti poti face munca mai bine ca niciodata, iar cei apropiati iti vor ramane vesnic recunoscatori pentru atentia acordata. Spre seara vei primi mai multe vesti frumoase.
Vezi video aici »

Leu - Daca vrei sa faci o cucerire, acesta este cel mai bun moment

Poti primi cateva sarcini suplimentare, care este posibil sa iti incurce planurile si sa te tina peste program. Chiar si asa, in aceasta seara vei avea ocazia sa te relaxezi in compania prietenilor. In cazul in care vrei sa cuceresti o persoana, acum este momentul. Ai suficienta incredere in tine iar astrele par a fi de partea ta.
Vezi video aici »

Fecioara - Te pregatesti de schimbari majore

Astazi, mai mult ca niciodata, ai curaj sa iti iei viata in maini si sa faci alegerile pe care ti le doresti. Te lasi impulsionata de cei din jurul tau si ajungi sa iei decizile potrivite. Pe plan sentimental, vei avea parte de mai multe altercatii cu partenerul de cuplu. O discutie serioasa si matura va poate ajuta sa ajungeti la un consens.
Vezi video aici »

Balanta - Surprize pe plan sentimental

Te pregatesti de o zi de munca istovitoare. Daca ajungi sa iti impresionezi partenerii de afaceri poti primi un proiect important, de pe urma caruia vei avea numai beneficii. Un coleg de munca te va ajuta sa iti rezolvi problemele profesionale. Seara te gaseste in compania partenerului de cuplu. Dupa o zi plina de evenimente, pregateste-te pentru o surpriza placuta.
Vezi video aici »

Scorpion - Ai ocazia sa faci o noua cucerire

O discutie importanta cu seful iti poate schimba complet ziua. Fie te pregatesti pentru o schimbare de job, fie ti se ofera un nou proiect, important este sa iti cunosti limitele si sa stii cand sa te opresti. Daca esti in cautarea unui partener, acum este momentul sa faci o noua cucerire. Astrele iti ofera numeroase oportunitati.
Vezi video aici »

Sagetator - Nu prea mai ai rabdare pe plan sentimental

Astazi te pregatesti sa incepi un proiect creativ, care are nevoie de toata atentia ta. In cazul in care vrei sa rezolvi mai repede ce ai de facut, poti cere ajutorul unui coleg de munca cu o imaginatie bogata. Atentie la relatia cu partenerul de cuplu, problemele din ultima perioada nu isi gasesc rezolvare decat dupa o discutie serioasa si sincera.
Vezi video aici »

Capricorn - Astazi poti lua cele mai bune decizii

Ai parte de o zi foarte stresanta insa si foarte buna pentru tine; te descurci foarte bine atunci cand lucrezi sub presiune, iar ziua de astazi demonstreaza asta. Reusesti sa obtii un proiect foarte bun, care iti va aduce numeroase beneficii in viitor. Seara va fi una linistita petrecuta alaturi de oamenii dragi.
Vezi video aici »

Varsator - Lucrezi bine in echipa

Ziua de astazi este foarte buna pentru activitatile in echipa; te descurci de minune sa manageriezi grupul de oameni alaturi de care lucrezi. Ideile tale sunt foarte apreciate de superiori si vei fi nevoit sa le pui in practica mult mai repede decat credeai. Ai rabdare si nu te grabi cu planurile pe care ti le faci pe plan sentimental.
Vezi video aici »

Pesti - Nu iti neglija viata personala

Viata profesionala ti-a acaparat chiar si timpul liber; esti foarte concentrata asupra a ceea ce faci deoarece ai posibilitatea de a prinde un proiect major sau de a avansa. Chiar si asa, nu iti neglija relatia cu partenerul de cuplu; persoana iubita trece printr-o perioada mai grea si are nevoie de ajutorul tau in aceasta perioada.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.596 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8018 RON
-0.01910
HUF
HUF: 1.2891 RON
-0.00140
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.0773 RON
0.00390
Convertor valutar

Rezultat: ---