Horoscop

Horoscop azi, 16 mai 2023

schedule 16 mai 2023, 04:00

Horoscop azi, 16 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ai nevoie de timp

Ai nevoie de timp pentru a te putea vindeca. Este necesar să îți restabilești echilibrul, pentru că te afli într-o perioadă destul de tensionată a vieții tale. Fă doar acele lucruri care îți aduc bucurie și nu te mai gândi la experiențele din trecut.
Vezi video aici »

Taur – Stabilește limite

Este necesar să stabilești limite în relațiile pe care le ai. Ai nevoie de timp pentru a te bucura de propria persoană și a înceta să mai depinzi de oamenii din jurul tău. Este posibil ca, în încercarea de a te face plăcut de către ceilalți, să faci anumite compromisuri pe care le vei regreta.
Vezi video aici »

Gemeni – Bucură-te de tot ceea ce ai

Bucură-te pentru tot ceea ce ai și nu îți mai face griji cu privire la trecut. Este o perioadă în care îți poți stabili prioritățile de viitor și lucrurile pe care vrei să le duci la bun sfârșit. Adu-ți aminte de nevoile tale și concentrează-te pe ce anume îți spune sufletul tău.
Vezi video aici »

Rac – Ești la locul potrivit

Te afli la locul și la momentul potrivit. Ești exact acolo unde trebuie să fii, așa că grijile nu au niciun rost. Cu răbdare și perseverență vei face tot ceea ce ți-ai propus, așa că nu lăsa nimic la voia întâmplării.
Vezi video aici »

Leu – Odihnește-te mai mult

Săptămâna a început cu multă agitație pentru tine, astfel că energia ta este deja scăzută. Ai nevoie de mai multă odihnă acum. Astrele te sfătuiesc să îți prioritizezi cu atenție obiectivele, pentru a nu te solicita.
Vezi video aici »

Fecioară – Analizează-ți experiențele

Analizează-ți experiențele de viață și ai grijă la concluziile pe care le tragi mai apoi. Este posibil Ca universul să îți ofere o lecție în mai multe rânduri, pentru ca tu să o poți integra în ființa ta. Rămâi conectat la sufletul tău și nu lua decizii pripite.
Vezi video aici »

Balanță – Noi cunoștințe

Se prea poate ca în perioada următoare să acumulezi noi cunoștințe. Ți se deschid uși noi către domenii de interes, iar oamenii din jurul tău te ajută și te propulsează acolo unde îți dorești să ajungi. Este o etapă nouă pentru tine, însă reușești să profiți la maxim de fiecare moment.
Vezi video aici »

Scorpion – Informații utile

Astăzi ai parte de multe discuții, printre care și cu oameni care te pot ajuta în parcursul tău profesional. Informațiile utile pe care le dobândești acum te ajută să îți formezi o părere puternică despre o situație în care te afli în acest moment. Rămâi deschis și vezi ce anume te motivează să mergi mai departe.  
Vezi video aici »

Săgetător – Ierți și mergi mai departe

Ai trecut prin multe situații grele, însă inima ta bună și pură te-a ajutat să ierți și să mergi mai departe. Lasă în urmă trecutul și nu mai pune la suflet răutățile celor din jurul tău, pentru că fiecare om are o tristețe în interiorul său, pe care o proiectează așa cum pot în relațiile din jurul lor.
Vezi video aici »

Capricorn – Dovezi de iubire

Ai parte de dovezi de iubire, lucru care te bucură enorm. Dispoziția ta se schimbă radical, iar ziua ți se înfrumusețează. Lași în urmă lucrurile care au durut și te bucuri că poți iubi din nou, la fel ca la început.
Vezi video aici »

Vărsător – Fără regrete

Nu ai niciun regret și vrei să renunți la orice urmă de compromis. Ultimele luni te-au dat puțin peste cap și te-au făcut să vezi adevărata față a oamenilor pe care îi iubești. Atenție la prietenii tăi, pentru că se pot ivi anumite tensiuni.
Vezi video aici »

Pești – Te bucuri de timp liber

Te bucuri de timp liber și te înconjori de oameni care îți aduc zâmbetul pe buze. Buna dispoziție a revenit în viața ta, iar tu ești mult mai deschis la provocările pe care Universul le aduce înaintea ta.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---