Horoscop

Horoscop azi, 06 aprilie 2023

schedule 06 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Profită de contextul actual

Astrele îți dau undă verde pentru a face ceva te așteptai de mult timp. Profită de acest context și spune tot ceea ce simți, pentru că dorințele ți se vor îndeplini. Accesează-ți puterea creator și descoperă lucrurile minunate care se află în sufletul tău!
Vezi video aici »

Taur – Bucură-te de reușite

Bucură-te de reușitele tale, chiar dacă cei din jur par să fie sceptici. Ai răbdare cu tine, pentru că Universul lucrează prin situațiile și oamenii pe care îi pune în fața ta. Relația cu cei din jur va suferi modificări, însă totul este pentru binele tău suprem.
Vezi video aici »

Gemeni – Crești și te dezvolți

În ultima perioadă ai învățat să îți asculți mai mult intuiția și să îți dezvolți capacități incredibile de a face față anumitor situații. Astrele întrevăd faptul că dezvoltarea ta emoțională și spirituală are loc în acest timp, ceea ce înseamnă că vei cunoaște noi laturi ale existenței tale.
Vezi video aici »

Rac – Ești la locul și momentul perfect

Te afli la momentul și locul perfect! Ai încredere în abilitățile tale și dai dovadă de mult tact în relațiile cu cei din jur. Poți da o mână de ajutor celor din jur, iar Universul te va răsplăti așa cum meriți! Ai grijă, însă, la cei din jur, pentru că pot apărea invidii.
Vezi video aici »

Leu – Relaxare și timp liber

Aveai nevoie de o pauză, iar spiritul tău îți oferă aceste momente de conștientizare pentru a te îndepărta de tot ceea ce este nociv pentru tine. Relaxează-te și ia cele mai bune decizii pentru tine, în ritmul tău!
Vezi video aici »

Fecioară – Neînțelegeri în cuplu

Este posibil să ai parte de neînțelegeri în cuplu și starea ta de spirit să nu fie tocmai cea mai potrivită. Partenerul de viață pare să nu te înțeleagă deloc și pare să își dorească alte lucruri din partea ta. Tensiunile devin din ce în ce mai puternice, iar tui ai tendința să devii tot mai distant.
Vezi video aici »

Balanță – Toate la timpul lor

Toate lucrurile pe care ți le dorești se vor întâmpla la timpul lor. Ai încredere în puterea Universului de a aranja așa cum trebuie situațiile dificile le care le trăiești. Încrede-te în Divinitate și vei vedea că există soluții, chiar și acolo unde nu te aștepți.
Vezi video aici »

Scorpion – Vise în doi

Îți faci planuri alături de partenerul de viață și îți imaginezi tot felul de scenarii. Cu toate că trăiești o frumoasă poveste de dragoste, astrele te sfătuiesc să fii atent la tot ceea ce este în jurul tău. Rămâi obiectiv și realist și nu oferi totul din prima.
Vezi video aici »

Săgetător – Călătorii personale

Este posibil să ai parte de anumite călătorii în interes personal. Toate aceste drumuri te vor obosi și îți vor fura energia, așa că alege cu atenție încotro vrei să mergi mai departe. Cei din jur par să nu îți înțeleagă pe deplin nevoile, însă tu știi cel mai bine ce trebuie să faci.
Vezi video aici »

Capricorn – Acționezi sub impulsul momentului

Este posibil ca agitația din interiorul tău să te facă să iei anumite decizii pe care să le regreți ulterior. Acționezi sub impulsul momentului, ceea ce îți va da bătăi de cap ulterior. Încearcă să menții un echilibru în toate aspectele vieții tale. 
Vezi video aici »

Vărsător – Nu renunța!

Nu renunța la ceea ce îți dorești să faci cu adevărat, pentru că nimic nu este imposibil! Ai răbdare cu tine și cu parcursul tău, pentru că toate lucrurile pe care ți le dorești vor veni la timpul și momentul potrivit!
Vezi video aici »

Pești – Cunoști o persoană interesantă

Este posibil să cunoști o persoană interesantă, care va juca un rol extrem de important în viața ta. Încearcă să fii deschis și să înveți cât mai multe lucruri de la aceasta, pentru că informațiile obținute te vor ajuta pe viitor.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---