Horoscop

Horoscop azi, 03 aprilie 2023

schedule 03 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Poți muta munții din loc

Ai o capacitate incredibilă de a face schimbări uriașe în ceea ce te privește. Nu mai ții cont de nimeni și de nimic atunci când vine vorba despre planurile și țelurile tale. Ai determinarea necesară pentru a păși cu încredere către o nouă viață.
Vezi video aici »

Taur – Închizi capitole dureroase

Închizi capitole dureroase din trecut și te străduiești să nu te mai uiți în spate. Conștientizezi puterea momentului prezent și nu mai vrei să te întorci sub nicio formă la ceea ce te-a rănit. Începi să te vindeci, iar astrele îți dau undă verde pentru toate acțiunile pe care vrei să le începi acum!
Vezi video aici »

Gemeni – Dezvoltare personală

Ai parte de multă dezvoltare personală în această perioadă și faci din fiecare situație o oportunitate pentru a învăța și a crește spiritual și emoțional. Sufletul tău este ca o carte deschisă și vorbești cu sinceritate și încredere despre tot ceea ce te apasă.
Vezi video aici »

Rac – Oamenii potriviți vin în viața ta

Nu îți face griji pentru persoanele care au ales să plece de lângă tine, pentru că Universul îți va oferi exact ceea ce ai nevoie! Dă-ți șansa unei transformări radicale, pentru că vei avea doar de câștigat până la urmă!
Vezi video aici »

Leu – Mici neînțelegeri

Este posibil să ai parte de mici neînțelegeri cu cei dragi în perioada următoare. Oricum ar fi, astrele te sfătuiesc să îți păstrezi echilibrul și diplomația. Este posibil ca persoanele din jurul tău să nu fie pregătite să afle adevărul de la tine.
Vezi video aici »

Fecioară – Înarmează-te cu răbdare

Înarmează-te cu multă răbdare și vei vedea că poți depăși orice situație. Ai încredere în instinctul tău și nu te lăsa doborât de așteptările nerealiste ale celor din jur. Tu știi cel mai bine care sunt nevoile tale!
Vezi video aici »

Balanță – Va veni o mare schimbare în viața ta

În perioada următoare urmează să ai parte de o schimbare majoră în viața ta. Oricât de greu ți-ar părea acum, Universul vrea să îți arate o altă cale, mult mai potrivită pentru tine și pentru sufletul tău. Procesul tău de evoluție începe acum!
Vezi video aici »

Scorpion – Bazează-te pe instinct!

Este posibil să te afli într-o situație delicată, iar tu să nu știi încotro să te îndrepți. Astrele te sfătuiesc să te bazezi pe instinct și să te lași condus de noile descoperiri. În orice caz, ai încredere că ceea ce va urma este mult mai bun decât ceea ce a trecut.
Vezi video aici »

Săgetător – Poți mai mult!

Poți să faci mult mai mult decât crezi, însă curajul îți lipsește cu desăvârșire! Ia lucrurile așa cum vin și nu te mai concentra pe elementele negative din viața ta. Într-un final vei vedea că tot răul este spre bine!
Vezi video aici »

Capricorn – Succes pe toate planurile

Ai reușite peste reușite și cunoști succesul la adevărata lui valoare. Poți face multe lucruri acum, iar cei din jur te vor lăuda pentru ambiția și determinarea de care dai dovadă. Nu uita de familie, pentru că este posibil ca cei dragi să îți simtă lipsa.
Vezi video aici »

Vărsător – O situație revine în viața ta

Se pare că o situație mai veche revine în viața ta. Un ciclu karmic nu s-a terminat, iar tu va trebui să înveți o lecție prețioasă în cele ce urmează. Ai răbdare cu tine și încearcă să îți dai seama de ce anumite lucruri funcționează în acest fel.
Vezi video aici »

Pești – Vorbește mai puțin!

Nu este o perioadă bună în care să te destăinui, astfel că astrele te sfătuiesc să vorbești cât mai puțin despre problemele personale. Cei din jur vor încerca să profite de vulnerabilitatea ta, așa că roagă-te mai mult și lasă-ți grijile în mâinile Divinității!
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---