Horoscop

Horoscop 31 iulie - 6 august. De ce are nevoie fiecare zodie în această săptămână

schedule 28 iul. 2023, 11:38

Horoscop 31 iulie - 6 august. De ce are nevoie fiecare zodie în această săptămână
Foto: Shutterstock

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. De ce ai nevoie în această săptămână de tranziție de la iulie la august în funcție de zodia în care te-ai născut.

Află de ce ai nevoie în această săptămână de vară în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să înveți să te liniștești. În această perioadă Universul îți oferă posibilitatea să te relaxezi și să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor mărunte pe care până acum le-ai tot amânat din cauza altor treburi profesionale.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți dai seama ce contează pentru tine. Acum ai ocazia să faci un pas în spate și să îți pui câteva întrebări cu privire la drumul pe care vrei să mergi în continuare. Nu te mai grăbi în decizii, analizează totul cu grijă și ascultă-ți intuiția.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să ieși din zona de confort. Această săptămână îți oferă posibilitatea să experimentezi pe plan profesional și să alegi ce este mai bine pentru tine. Nu te teme de necunoscut, ai ocazia să crești și să înveți lucruri incredibile.

Horoscop Rac

Ai nevoie să te eliberezi de durerea din sufletul tău. Ești pregătită pentru o nouă lună? Închide capitolele din trecut, dă pagina și mergi mai departe cu viața ta. Nu mai rămâne acolo unde nu mai există nimic în afară de durere.

Horoscop Leu

Ai nevoie să te pui pe primul loc. A venit momentul să ai grijă de tine, să te concentrezi pe ce ai nevoie și să îți găsești liniștea. Oferă-ți timpul necesar pentru a îți da seama ce vrei să faci în continuare cu viața ta.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---