Locale Sci-Tech

Deloitte și UiPath consolidează colaborarea pentru optimizarea ERP-urilor cu inteligență artificială

schedule 12 mar. 2024, 15:01

Deloitte și UiPath consolidează colaborarea pentru optimizarea ERP-urilor cu inteligență artificială
https://pixabay.com/illustrations/artificial-intelligence-brain-think-3382507/
Deloitte și UiPath îmbunătățesc ERP-urile cu IA pentru eficiență sporită în afaceri și simplificarea proceselor.

Deloitte și UiPath își intensifică alianța strategică globală prin lansarea unei noi metodologii de implementare a soluțiilor de planificare a resurselor companiilor (ERP) dezvoltate de SAP. Această metodologie, care se bazează pe inteligența artificială (IA), are ca scop îmbunătățirea eficienței proceselor de transformare a afacerilor și simplificarea utilizării zilnice a sistemelor ERP de către companii.

Noua abordare combină expertiza Deloitte în transformarea afacerilor prin implementarea software-ului SAP și în domeniul IA, cu tehnologiile avansate de automatizare și IA ale UiPath. Această sinergie este menită să accelereze procesele de migrare către cloud și automatizarea sistemelor, inclusiv prin soluții bazate pe IA.

Andrei Ionescu, Consulting Market Leader la Deloitte România, a subliniat complexitatea proiectelor de implementare sau migrare a platformelor ERP, evidențiind că asistența specializată este esențială pentru adaptarea proceselor interne și operarea eficientă a acestor tehnologii. Alianța extinsă între Deloitte și UiPath promite să ofere companiilor avantaje competitive prin optimizarea proceselor de afaceri și reducerea timpului alocat sarcinilor manuale.

Inițiată în 2019, colaborarea Deloitte-UiPath a fost inițial axată pe dezvoltarea și implementarea soluțiilor de automatizare robotizată a proceselor (RPA) și s-a extins pentru a include strategii de IA și programe de automatizare inteligentă. Deloitte este recunoscută la nivel global ca lider în consultanța în tehnologie și transformare digitală, colaborând cu giganți tehnologici precum Adobe, Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce și UiPath.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---