Politic

Ciolacu: „Nu iubesc liberalii. Nici liberalii nu mă iubesc”

schedule 11 aug. 2023, 16:21

Ciolacu: „Nu iubesc liberalii. Nici liberalii nu mă iubesc”
LCV / Shutterstock

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în viitor ar putea urma o demisie dacă lucrurile nu vor decurge normal. Liderul PSD susține că actuala Coaliție trebuie să dea dovadă de responsabilitate, în ciuda neînțelegerilor dintre PSD și PNL.

Urmează sau nu o demisie din partea premierului

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că nu exclude demisia sa în viitor, asta dacă lucrurile nu vor merge așa cum trebuie.

„Dacă lucrurile nu intră într-un făgaş normal şi nu spunem adevărul românilor, cum este corect, nu ne asumăm anumite lucruri, responsabil sau echilibrat”. 

Liderul PSD spune că liberalii nu îl iubesc, iar „simpatia” este reciprocă. Chiar și așa, coaliția trebuie să dea dovadă de responsabilitate față de cetățenii români și să lase neînțelegerile deoparte.

„România nu îşi permite ca oamenii să se ducă la birou de dragul de a se duce la birou. (...) Am încercat în această coaliţie - nu-mi pare rău nicio clipă, că într-un moment dificil al României, în prag de criză socială, cu criză economică (...) PSD a decis să facă...Eu vă spun un lucru: nu iubesc liberalii şi sunt foarte convins că nici liberalii nu mă iubesc pe mine, dar în acest moment trebuie către români”, a mai susținut Ciolacu.

De asemenea, atât premierul, cât și șeful liberalilor, Nicolae Ciucă, au declarat că sunt oameni responsabili.

Suntem nişte oameni responsabili, avem datoria să ne ridicăm de la nivel de oameni politici la nivel de oameni de stat şi să luăm deciziile corecte pentru România”, a mai afirmat Ciolacu. 

De mai multe ori, diferiți lideri ai PSD au fost amenințați cu anticipatele, în caz de neînțelegere la nivelul Coaliției. Ultimul episod a avut loc în contextul rocadei premierilor, atunci când social-democrații au atenționat că dacă lui Ciolacu îi sunt puse piedici în preluarea funcției, soluția e una singură: anticipatele.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---