Carmistin demarează investiția pentru cel mai mare abator de porci din România

schedule 11 iun. 2024, 13:49

Carmistin demarează investiția pentru cel mai mare abator de porci din România

 Președintele Carmistin, Iustin Paraschiv, a anunțat un nou plan de amploare pentru industria cărnii din România - cel mai mare abator de porci. Acesta va avea o mare capacitate de producție, va crea noi locuri de muncă pentru oamenii din zonă și va dezvolta și mai mult grupul Carmistin.

Cel mai mare abator de porci din România

Planul Carmistin în ceea ce privește cel mai mare abator de porci din România este unul ambițios și bine structurat, având în vedere angajamentul companiei de a-și consolida poziția în industria agroalimentară și de a contribui la dezvoltarea sectorului agricol din țară. 

Carmistin se va concentra pe finalizarea construcției abatorului de porci, care va fi cel mai mare din România. Acest proces implică o gestionare atentă a resurselor și a timpului pentru a asigura că abatorul este complet funcțional și respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.

Compania, sub îndrumarea președintelui Iustin Paraschiv, își propune să-și maximizeze capacitatea de producție pentru a putea procesa un număr semnificativ de capete de porci într-un interval de timp dat. Acest lucru va implica implementarea tehnologiilor moderne și a practicilor eficiente pentru a asigura o operare fluidă și optimizată a abatorului.

Un alt obiectiv urmărit de Carmistin este de a genera locuri de muncă noi, prin construcția și operarea abatorului de porci. Acest lucru va contribui la stimularea economiei locale și la îmbunătățirea nivelului de trai al comunității din jurul abatorului.

Ca de fiecare dată, compania va acorda o atenție deosebită asigurării calității produselor din abator, respectând cele mai riguroase standarde de igienă și siguranță alimentară. Acest lucru va fi realizat prin implementarea unor proceduri stricte de control al calității și al proceselor de producție.

Carmistin va continua să promoveze practici responsabile din punct de vedere social și ecologic în toate aspectele activității sale legate de abator. Acest lucru include respectarea normelor de protecție a mediului înconjurător, gestionarea responsabilă a deșeurilor și promovarea unui mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajați.


Carmistin - una dintre cele mai importante companii din sectorul agroalimentar

Carmistin este una dintre cele mai importante companii din sectorul agroalimentar, având o experiență solidă de peste 20 de ani pe piața românească. În prezent, sub conducerea președintelui Iustin Paraschiv, compania se implică în domenii diverse, de la producția de furaje și agricultură la creșterea păsărilor și a animalelor, având în vedere un lanț complet de activități menite să acopere cât mai mult din procesul de producție și procesare a hranei.

Unul dintre obiectivele fundamentale ale Grupului Carmistin este acela de a stabili și menține o legătură strânsă și responsabilă cu toți clienții. Această conexiune se realizează prin oferirea de produse de înaltă calitate, provenite dintr-un mediu sustenabil. 

Grupul Carmistin gestionează diverse linii de business, inclusiv producția de pui, porc și vită, precum și agricultură și energie verde. Fiecare linie de business funcționează într-un mod sinergic, dar menținându-și independența în ceea ce privește activitățile specifice.

Carmistin pune un accent deosebit pe relația cu natura și responsabilitatea față de mediul înconjurător. Prin intermediul terenurilor agricole și al fermelor proprii, compania își propune să ofere produse care să reflecte grija față de hrană, animale și păsări. Angajații companiei împărtășesc valorile și viziunea Carmistin în activitatea lor zilnică, contribuind la consolidarea legăturii cu clienții și la promovarea unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Cu o viziune concentrată pe evoluție și inovație, Grupul Carmistin își propune să rămână în topul celor mai bune companii din piața agroalimentară românească și în următorii ani. 

Noul abator de porci anunțat de către președintele Carmistin, Iustin Paraschiv, reprezintă un pas esențial în îndeplinirea planurilor ambițioase ale celor două companii. 

Acest proiect nu doar că va consolida poziția grupului Carmistin în industria agroalimentară românească, dar va oferi și oportunități considerabile pentru a-și extinde și îmbunătăți operațiunile.

  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9771 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6535 RON
-0.01320
GBP
GBP: 5.8883 RON
0.00620
HUF
HUF: 1.2521 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5447 RON
CHF
CHF: 5.2157 RON
-0.00250
Convertor valutar

Rezultat: ---