Showbiz

Bono de la U2 aduce un tribut emoționant lui Alexei Navalnîi în cadrul unui concert din Las Vegas

schedule 20 feb. 2024, 10:24

Bono de la U2 aduce un tribut emoționant lui Alexei Navalnîi în cadrul unui concert din Las Vegas
https://pixabay.com/photos/paul-david-hewson-singer-bono-u2-434945/
Bono de la U2 a dedicat piesa "Don't Dream It's Over" memoriei lui Alexei Navalnîi, într-un tribut emoționant pentru libertate.

Într-un moment profund emoționant al concertului U2 Sphere Residency din Las Vegas, Bono, carismaticul solist al trupei U2, a ținut să-i aducă un omagiu lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse și un critic vocal al președintelui Vladimir Putin, care a decedat recent în detenție.

Pe scena vibrând de energie, Bono a introdus un cover al piesei "Don't Dream It's Over" a trupei Crowded House, dedicându-l memoriei lui Navalnîi și luptei acestuia pentru libertate. Înainte de a începe melodia, solistul a ținut un discurs pasionat despre importanța libertății și despre situația actuală din Ucraina, unde conflictul cu Rusia continuă să aibă un impact devastator.

Cu o voce plină de emoție, Bono a subliniat că libertatea nu este doar un cuvânt din cântece, ci un ideal pentru care oamenii sunt dispuși să lupte și chiar să-și sacrifice viețile. Acesta a fost cazul lui Alexei Navalnîi, a cărui alegere de a se opune regimului Putin l-a costat viața.

Publicul prezent a fost îndemnat de Bono să rostească numele lui Navalnîi, un gest simbolic de recunoaștere și onorare a curajului său. Muzicianul a remarcat că, probabil, Putin nu ar rosti niciodată numele lui Navalnîi, motiv pentru care cei prezenți ar trebui să-l facă ei.

În trecut, Bono și-a exprimat deschis sprijinul pentru opoziția rusă și pentru poporul ucrainean. El și chitaristul The Edge au acceptat invitația președintelui ucrainean Volodimir Zelenski de a cânta într-o stație de metrou din Kiev, transformată în adăpost în timpul invaziei rusești.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---