Trei femei din Capitală, tâlhărite și hărțuite în lift de un individ periculos. Bărbatul a fost reținut după al treilea atac

26 aug. 2023, 07:37
Vlad Ispas / Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share

Trei femei au fost tâlhărite și agresate de un bărbat în vârstă de 45 de ani, în lifturile unor blocuri din București, în Sectorul 6. Unul dintre atacuri a fost surprins de o cameră de supraveghere din scara unui bloc. Individul a fost reținut de poliție după cel de-al treilea atac.

Femei agresate în lifturile blocurilor din sectorul 6 al Capitalei

Anchetatorii transmit că vineri, în jurul orei 20.50, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Secția 21, a fost sesizată, prin apel la 112, de către o tânără în vârstă de 27 de ani,. Aceasta a raportat că în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6 al Capitalei, un bărbat ar fi agresat-o sexual.

La o diferență de timp destul de mică, în jurul orei 21.00, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a sunat la poliție și a sesizat același lucru. Și în cazul femeii, aceasta se afla în liftul blocului în care locuiește, în Sectorul 6, iar un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi tâlhărit-o luându-i geanta în care avea un laptop și mai multe obiecte personale.

Aproape de miezul nopții, în jurul orei 23.40, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a mai primit încă un apel, în care o a treia femeie, în vârstă de 33 de ani, a declarat un bărbat ar fi agresat-o sexual, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6. Acesta i-ar fi furat și suma de 150 de lei.

Oamenii legii au identificat și au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani. Individul a fost reținut și dus la secția de poliție pentru a fi anchetat.

Cercetările sunt efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sector 6 pentru săvârșirea a două infracțiuni de „agresiune sexuală” și o infracțiune de “tâlhărie”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.



Citeste si