Operațiune de căutare în Sectorul 1: Bărbat răpit și găsit pe stradă de polițiști

03 mai 2024, 09:09
Ion Sebastian / Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Bărbat de 33 ani răpit din parcarea unui complex din București, găsit lovit. Poliția investighează incidentul.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost răpit în plină zi din parcarea unui complex rezidențial din Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul a fost semnalat de paznicul complexului, care a alertat poliția despre faptul că bărbatul a fost forțat să intre într-o autoutilitară.

Echipele de poliție s-au mobilizat rapid și au reușit să localizeze victima pe o stradă din același sector, la scurt timp după raportarea incidentului. Bărbatul a fost găsit lovit și abandonat, iar un echipaj de prim-ajutor i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, victima a fost transportată la spitalul Elias pentru investigații suplimentare.

Autoutilitara implicată în răpire a fost identificată abandonată pe șoseaua Pipera, în apropierea locului unde a fost găsită victima. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 1, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, continuă investigațiile pentru a depista autorii acestui act de lipsire de libertate în mod ilegal.

Autoritățile au declarat că sunt în curs de desfășurare cercetări amănunțite și că suspecții sunt căutați activ pentru a fi aduși în fața justiției.



Citeste si