Evenimentul Smart Future: de ce are nevoie România de inovație pentru viitor?
start-up.ro organizează pe 25 aprilie evenimentul Smart Future care dorește să fie o hartă a inițiativelor de inovație și un ghid pentru modul în care tehnologia schimbă România în următorul an.
În epoca în care Chat GPT este produsul cu cea mai rapidă creștere din lume, iar numeroase domenii sunt influențate de inteligența artificială, Smart Future 2023 se va desfășura sub sloganul „România în Cloud”.
Acest lucru înseamnă mai mult decât simpla digitalizare. Următorul pas pentru România în Cloud este o digitalizare bazată pe inteligență artificială, pe tehnologii generative și pe o relație între privați și public.
Smart Future este un eveniment care analizează cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.
Citește și:
> Cu ce bancheri te întâlnești la Future Banking Summit 2023
> Ce tehnologii „atacă” digital bankingul în 2024?
> start-up.ro a lansat primul documentar despre evoluția ecosistemului de startup-uri din România
Nu va fi doar despre digitalizare, ci despre accelerare într-o lume în care inteligența artificială este un partener de încredere.
România ocupă ultimul loc în Europa la competențe digitale, cu toate acestea avem nevoie de tehnologie pentru a evolua. Și discrepanța aceasta va putea fi acoperită doar prin investiții în inovație.
Printre invitații care vor vorbi la Smart Future se vor număra:
- Sergiu Neguț, cofondator FintechOS - va deschide evenimentul cu un keynote despre inovația Made in Romania și cum FintechOS navighează timpul actual
- Liviu Drăgan, fondator Druid. Liviu va discuta despre modul în care Druid și chatboții creați de companie au impact asupra companiilor
- Ștefan Gergely, Head of Growth la Veridion. Veridion a obținut de curând o investiție și folosește inteligența artificială pentru a accelera procesele de vânzări
- Decebal Popescu, cofondator Smart Touch Technologies. Va discuta despre modul în care tehnologia automatizează procesele cu hârtii.
- Cristian Ignat, fondator Aggranda. Va discuta despre RPA și automatizarea în epoca accelerării.
- Ștefan Iarca, cofondator Rayscape. Va discuta despre modul în care inteligența artificială influențează munca medicilor.
- Iulia Dorobanțu, charger.ro. Iulia va explica modul în care startup-urile pot ajuta la creșterea infrastructurii de transport sustenabil.
- Gabriela Carata, Product Manager htss. Gabriela va aduce insight-uri despre modul în care tehnologia poate schimba educația.
Smart Future este un eveniment cu tradiție și de fiecare dată a fost un ghid care marchează direcția editorială de urmat în anul care urmează, dar care punctează și tehnologiile ce nu sunt doar „la modă”, ci care sunt esențiale pentru evoluția țării.
De ce să te înscrii la Smart Future?
- Afli de la oamenii care dezvoltă tehnologie care sunt direcțiile strategice pentru România
- Câștigi un ghid care poate fi implementat în afacerea ta, indiferent dacă lucrezi cu inovație sau nu
- Interacționezi cu oamenii care deja schimbă România prin tehnologie
- Pleci de la eveniment cu insight-uri aplicabile în afacere
- Poți pune orice întrebare ai specialiștilor din sală
Înscrie-te gratuit la eveniment aici. Locurile sunt limitate.
Smart Future 2023 este un eveniment susținut de ING Bank și Arggo.
Alexandra Chivu
Redactor-șef
Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și am o experiență în presă de peste 6 ani. Ca jurnalist, am lucrat în publicații precum Ciao.ro, Fanatik.ro și Playtech.ro, la care se adaugă și un internship la DigiFM. De-a lungul carierei jurnalistice, am scris în diferite domenii ca sănătate, politic, sport, horoscop, social, meteo, lifestyle, turism și monden. Pe lângă redactat, m-am ocupat și de paginile de Facebook ale mai multor ONG-uri.