EURO 2024: România pregătește suporterii pentru meciul de la Munchen și conduce Grupa E după victoria asupra Ucrainei

18 iun. 2024, 09:12
Pixabay
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
FRF oferă ghid pentru suporteri la EURO 2024: călătorie în două zile cu oprire la Budapesta, întâlnire cu Niculae și Sănmărtean la Munchen.

Federația Română de Fotbal (FRF) a oferit un ghid complet pentru suporterii care doresc să călătorească cu mașina la primul meci al României de la EURO 2024, ce va avea loc la Munchen. FRF recomandă ca drumul de 1.467 de kilometri să fie parcurs în două zile, cu o oprire la Budapesta, unde suporterii pot vizita orașul și se pot caza la un hotel de 3 sau 4 stele, cu prețuri între 50 și 100 de euro pe noapte. În ziua meciului, suporterii sunt așteptați în Fan Zone-ul românilor din OlympiaPark, Munchen, unde vor avea parte de surprize și vor putea obține autografe de la foștii internaționali Marius Niculae și Lucian Sănmărtean.

Pe plan sportiv, România a devenit liderul grupei E după ce a învins Ucraina cu 3-0 și a beneficiat de victoria surprinzătoare a Slovaciei în fața Belgiei, cu scorul de 1-0. Belgia, una dintre favoritele turneului, va fi următorul adversar al României într-un meci ce se va desfășura la Koln. În clasamentul grupei E, România ocupă prima poziție cu 3 puncte și un golaveraj de 3-0, urmată de Slovacia cu 3 puncte și golaveraj 1-0, în timp ce Belgia și Ucraina sunt pe locurile trei și patru, fără puncte.



Citeste si