Accident teribil în Prahova. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

02 sept. 2023, 10:44
Cristi Croitoru / Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share

Un accident în lanț a avut loc la Ariceștii Rahtivani, județul Prahova. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite.

Accident tragic în Prahova

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, șoferul unui autoturism, a decedat în urma unui accident pe DN72. Acesta nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de o autobasculantă. Lovitura a fost fatală pentru bărbat. Pasagerul din dreapta acestuia a fost descarcerat de pompieri și a fost dus la spital cu elicopterul SMURD.

Victima se afla în stare inconștientă și s-a ales cu răni grave. Alți doi pasageri din mașină au ajuns la spital, în Ploiești.

Un alt accident a avut loc în Prahova, în satul Loloiasca. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a murit după ce autoturismul lui s-a izbit de o cisternă. Echipajul de salvare ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă în zadar.

Șoferul ar fi făcut o depășire riscantă, fără a se asigura în prealabil, potrivit polițiștilor. Șoferul s-a r fi trezit în fața mașinii de mare tonaj, care circula regulamentar. În urma accidentelor, în zonă s-a circulat cu dificultate zeci de minute.

Numărul accidentelor rutiere din ultimele luni a crescut îngrijorător de mult, multe dintre acestea soldându-se cu decese. De cele mai multe ori, acestea s-au produs din cauza consumului de droguri, băuturi alcoolice, oboselii sau neatenției.



Citeste si