Accident grav în Bihor: Două vehicule de mare tonaj s-au ciocnit și au luat foc

13 iun. 2024, 11:14
Vlad Ispas/Shutterstock
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Accident rutier în Bihor: coliziune între camion și cisternă, urmată de incendiu. Intervenție ISU rapidă, fără victime grave.

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineață în localitatea Ceica, județul Bihor, implicând un camion care transporta tuburi de metal și o cisternă încărcată cu praf de beton. În urma coliziunii violente, ambele vehicule au fost cuprinse de flăcări.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a intervenit rapid la fața locului cu echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și șase echipaje de pompieri militari, dotate cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2. A fost mobilizată și o autospecială CBRN pentru evaluarea situației, însă aceasta a fost întoarsă din drum după ce s-a stabilit natura încărcăturii.

Șoferii ambelor vehicule au reușit să se autoevacueze înainte ca focul să se extindă. Unul dintre ei a fost asistat medical la locul accidentului și ulterior transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea, în timp ce celălalt a refuzat să fie dus la spital. Incendiul a fost stins în aproximativ 10 minute, dar a provocat distrugeri semnificative atât la capetele tractor, cât și la semiremorcile celor două autovehicule.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele exacte ale accidentului și să evalueze pagubele produse.



Citeste si