Horoscop

Horoscop azi, 23 mai 2023

schedule 23 mai 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Lași trecutul în spate

Lași trecutul în spate și te concentrezi pe lucrurile pe care le ai de făcut. Ești decis să iei viața în piept și să faci un pas măreț în viitorul apropiat. Îți schimbi perspectiva față de o situație mai veche, astfel că, în viața ta, se va deschide o nouă lume.
Vezi video aici »

Taur – Dai o nouă șansă iubirii

Ești decis să oferi o nouă șansă iubirii, chiar dacă ai suferit enorm în trecut. Suferința te-a făcut mai puternic și te-a ajutat să îți analizezi prioritățile. Urmează o perioadă interesantă pentru tine, mai ales că o nouă dragoste îți bate la ușă.
Vezi video aici »

Gemeni – Ierți lucrurile care te-au durut

Ierți lucrurile care te-au durut și găsești, în sfârșit, puterea de a merge mai departe. Inima ta se eliberează de ranchiună și începi să îți trăiești viața cu mai multă liniște și entuziasm. Astrele te susțin în parcursul tău și îți vor oferi surprize frumoase în curând.
Vezi video aici »

Rac – Ieși din zona de confort

Ieși din zona de confort și devii mult mai încrezător în forțele proprii. Îți depășești limitele și spui da tuturor provocărilor care îți ies în cale. Optimismul nu îți lipsește, așa că poți lăsa o impresie bună, oriunde te-ai afla.
Vezi video aici »

Leu – Spui adevărul despre ceea ce simți

Spui adevărul despre tot ceea ce simți, fără să îți mai fie frică să te expui. Vulnerabilitatea îți oferă putere și te face să îți dai seama că toate lucrurile prin care ai trecut nu au făcut decât să propulseze pe un drum mult mai potrivit pentru tine.
Vezi video aici »

Fecioară – Rezolvi anumite situații conflictuale

Dai dovadă de mult calm și multă răbdare în ceea ce privește anumite relații cu oamenii din jurul tău. Rezolvi anumite situații tensionate care ți-au dat bătăi de cap. Împaci anumite persoane din cercul tău de apropiați, iar lucrurile devin mult mai liniștite.
Vezi video aici »

Balanță – Se anunță o perioadă plină de reușite

Se anunță o perioadă plină de reușite. Succesul este de partea ta și te gândești serios la anumite situații care s-au întâmplat în trecut. Îți înveți lecțiile și tragi concluziile benefice pentru sufletul tău.
Vezi video aici »

Scorpion – Credințe limitative

Se prea poate să îți dorești să începi un nou proiect, însă te împiedică anumite credințe limitative. Încearcă să te debarasezi de limitările celorlalți, pentru că acestea nu îți aparțin.
Vezi video aici »

Săgetător – Renunță la control

Bucură-te de viața pe care o trăiești și renunță la a mai controla fiecare aspect al vieții tale. Universul are grijă de sufletul tău, așa că nu te mai îngrijora pentru orice problemă apărută. Totul este în regulă, exact așa cum este!
Vezi video aici »

Capricorn – Ai grijă de cei din jurul tău

Ai grijă de persoanele din jurul tău, mai ales că este o perioadă dificilă prin care treceți împreună. Ești de partea celor dragi și nicio dificultate nu ți se pare de neînvins. Simți că poți trece peste orice de dragul apropiaților tăi.
Vezi video aici »

Vărsător – Nu te suprasolicita

Se prea poate să urmeze o perioadă destul de aglomerată, care să te suprasolicite în mod negativ. Ai grijă de sănătatea ta și oferă-ți timp pentru tine. Ai nevoie de spațiul tău personal și de oameni care să îți ofere susținere.
Vezi video aici »

Pești – Eșecurile sunt căi către învățare

Nu te concentra atât de mult pe eșecurile din trecut. Toate acestea te-au învățat cum să te bucuri de lucrurile din prezent. Fii recunoscător pentru tot ceea ce ai trăit, pentru că doar în suferință ne putem dezvolta.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---