Horoscop

Horoscop azi, 30 martie 2023

schedule 30 mar. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ai încredere în ceea ce simți!

Astrele te sfătuiesc să ai încredere în ceea ce simți și să nu te lași doborât de micile piedici pe care le întâlnești în drumul tău. Ascultă-ți instinctul pentru că a venit momentul să iei decizii radicale în viața ta!
Vezi video aici »

Taur – Respectă-ți nevoile!

Nu îți mai oferi puterea interioară celor din jur, pentru că nu faci decât să îți pierzi energia și buna dispoziție. Responsabilitatea ta este chiar propria viață, așa că alege și trăiește pentru tine! În orice domeniu ai activa, îndreaptă-ți atenția către spiritualitate, în această perioadă!
Vezi video aici »

Gemeni – Reușești de unul singur!

Reușești de unul singur să faci anumite lucruri. Renunți la teamă și te bazezi pe propriile forțe. Este o perioadă bună în care să ieși din zona de confort și să îți depășești limitele! Evită cu orice preț discuțiile în contradictoriu și alege să închizi anumite uși care nu duc nicăieri.
Vezi video aici »

Rac – Împlinire sufletească

Astăzi trăiești o perioadă foarte frumoasă și te simți mai iubit ca oricând. Te bucuri de oamenii pe care îi ai aproape și de tot ceea ce te înconjoară. Lasă grijile la o parte și bucură-ți sufletul cu momente frumoase, ce se vor transforma în amintiri pentru o viață!
Vezi video aici »

Leu – Drumul către succes

Faci pași importanți către succes, mai ales că realizezi că atitudinea și felul în care privești lucrurile sunt foarte importante. Creează-ți realitatea prin gândurile pe care le oferi acum către Univers și vei vedea că orice este posibil!
Vezi video aici »

Fecioară – Crede în tine!

A sosit momentul în care trebuie să crezi în tine și în instinctul tău! Universul vrea să te învețe o lecție valoroasă, de aceea te pune în fața unor întâmplări care se tot reperă. Deschide-ți bine ochii și mintea, pentru a nu mai repeta aceleași greșeli!
Vezi video aici »

Balanță – Tu ești cel care decide!

Ultimele evenimente din viața ta te-au pus pe gânduri și te-au făcut să adopți o altă atitudine în fața vieții. Ești cuprins de multă speranță și încredere și ești convins că Universul are grijă de tine. Așa și este, așa că ai mare grijă ce alegeri faci de acum încolo!
Vezi video aici »

Scorpion – Nu renunța la visele tale

Este posibil ca rutina zilnică să te facă să uiți de tine și de ceea ce îți dorești cu adevărat. Nimic nu este mai important decât nevoile sufletului tău, astfel că astrele te sfătuiesc să îți prioritizezi planurile de viitor. Odihnește-te suficient și ai grijă să te hidratezi corespunzător!
Vezi video aici »

Săgetător – Lasă grijile în voia Universului

Astrele te sfătuiesc să renunți la griji și la fricile pe care le-ai acumulat în ultima perioadă! Nu lăsa nevoia de control să te facă să pierzi bucuria vieții și adu-ți aminte că în fiecare om se ascunde ceva special, iar Divinitatea are un plan pentru fiecare.
Vezi video aici »

Capricorn – Te mulțumești cu mai puțin decât meriți

Te mulțumești cu mai puțin decât meriți, iar asta îți va dăuna în viitor. Se prea poate ca stima de sine să fie foarte scăzută, iar tu să nu îndrăzneți să visezi prea departe. Astrele te sfătuiesc să faci o introspecție asupra nevoilor tale și să vezi ce anume te nemulțumește.
Vezi video aici »

Vărsător – Gânduri copleșitoare

Te simți într-un impas în ceea ce privește viața ta și nu reușești să mai vezi luminița de la capătul tunelului. Ești într-un punct în care răbdarea și credința îți sunt puse la încercare, însă, cu toate acestea, simți o forță divină în tine care îți oferă putere în momentele în care simți că nu mai poți.
Vezi video aici »

Pești – Atragi ceea ce este în interiorul tău

Atragi exact ceea ce este în interiorul tău, chiar dacă nu înțelegi exact scopul situațiilor prin care treci. Ești pus pe gânduri și realizezi că singurul care poate face o schimbare în viața ta ești chiar tu!
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
0.00020
USD
USD: 4.6109 RON
0.00470
GBP
GBP: 5.7827 RON
-0.00080
HUF
HUF: 1.2877 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5443 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0812 RON
0.00800
Convertor valutar

Rezultat: ---