Horoscop

Horoscop azi, 12 martie 2023

schedule 12 mar. 2023, 04:00

Horoscop azi, 12 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Cineva apropiat are nevoie de ajutor

O persoană mai în vârstă din familie ar putea avea nevoie de sprijin sau de mici servicii din partea și ar fi bine să îți oferi ajutorul, dacă poți. În a doua parte a zilei vei fi prins într-o discuție despre o persoană care nu e de față, dar ar fi bine să fii diplomată și să nu te lași prinsă în astfel de situații.

Taur – Diplomația este esențială

De multe ori, oamenii spun că preferă un adevăr urât în locul unei minciuni frumoase, dar uneori un pic de diplomație nu strică. Prin urmare, vei naviga mult mai ușor prin hățișul acestei zile dacă îți alegi cuvintele și ocolești delicat situațiile conflictuale.

Gemeni – Drum amânat

Dacă aveai în plan să faci un drum mai lung azi, cel mai probabil vei fi nevoită să îl amâni. Ai face mai bine să profiți de timpul astfel câștigat și să te odihnești pentru că urmează o săptămână foarte plină.

Rac – Întâlnire intensă

Această zi îți va scoate în cale o persoană care se poate dovedi a fi foarte importantă pe termen lung. Deși nu este exclusă înfiriparea unei povești de dragoste, rolul acestui om în viața ta este mai degrabă de mentor de la care vei avea foarte multe de învățat, inclusiv profesional.

Leu – Ai multă energie

Ziua ta va fi foarte aglomerată și e posibil să dai zor, în special în prima parte a zilei ca să termini toate sarcinile mărunte și ca să îți faci timp pentru vizite sau întâlniri cu prietenii. Ai grijă și fii atentă la semnalele pe care ți le trimite corpul pentru că e posibil să ai nevoie de mai multă odihnă decât crezi.

Fecioară – Evită conflictele

Dacă aveai în plan să faci modificări prin casă sau chiar să renovezi locuința, e foarte posibil ca o rudă apropiată să se ofere să te ajute, dar acest lucru înseamnă că va încerca să își impună ideile cu orice preț. Varianta ideală ar fi să refuzi politicos implicarea acestei persoane, indiferent de natura ei.

Balanță – Nu îți asuma riscuri inutile

Un pic de prudență nu strică și azi este una dintre zilele care demonstrează perfect acest lucru. Fii diplomată, nu te avânta cu capul înainte și dacă trebuie să iei vreo decizie, fă asta cu mintea limpede și după ce ai cântărit povestea pe toate părțile.

Scorpion – Planuri pe termen lung

Astrele sunt de partea ta azi, inclusiv pe plan financiar. Prin urmare, este o zi foarte bună să plantezi semințele unei afaceri sau a unui alt tip de proiect care va aduce roade surprinzător de bogate pe termen lung.

Săgetător – Nu e cazul de ironii

De obicei, folosești ironia mai degrabă ca modalitate de ameliorare a unei situații conflictuale. Însă azi, dacă vei încerca să faci acest lucru, vei observa că nu faci altceva decât să pui paie pe foc. Prin urmare, dacă te trezești în mijlocul unei discuții mai aprinse, e important să folosești diplomația.  

Capricorn – Nu îți pierde răbdarea

Uneori îți trăiești viața ca un general de aramată și te aștepți ca oamenii să îți urmeze ordinele fără să le discute, iar când acest lucru nu se întâmplă, îți pierzi ușor răbdarea. Ar mai bine să dai dovadă de un pic mai multă flexibilitate și să nu mai iei refuzurile oamenilor personal.

Vărsător – O zi agitată

Deși nu ai motive de îngrijorare, ar fi bine să faci un efort și să te concentrezi cât de bine poți azi. S-au adunat multe lucruri mărunte de rezolvat și dacă nu te organizezi bine, e posibil să te simți copleșită. Dacă e necesar, întocmește o listă cu toate sarcinile zilei.

Pești – Primești ajutor

Dacă există în mintea ta o situație complicată care te apasă, acest lucru se va rezolva azi. Vei primi un ajutor nesperat de la cineva de încredere. Îți vei recăpăta optimismul și buna dispoziție, dar nu pierde din vedere faptul că trebuie să acționezi prudent.  

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---