Horoscop

Horoscop azi, 10 martie 2023

schedule 10 mar. 2023, 09:00

Horoscop azi, 10 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Renunți la o situație toxică

Pornești pe un nou drum și reușești să renunți la o situație toxică, care te-a marcat în ultima perioadă. Pur și simplu elimini negativitatea din mintea și sufletul tău. Vei simți o mare ușurare, iar viața ta va căpăta un alt sens.

Taur – Ești pe drumul cel bun

Te afli pe drumul cel bun, așa că nu îți mai pune singur întrebări care nu au niciun răspuns acum. Cu timpul îți vei da seama de ce anumite lucruri au fost așa, însă, până atunci, concentrează-te pe momentul prezent.

Gemeni – În tine se află răspunsul

Ai tendința să cauți răspunsurile la întrebările tale la oamenii din jurul tău, însă este cât se poate de greșit. Adună-ți forțele și concentrează-ți atenția pe tine și pe interiorul tău. În tine se află tot ceea ce trebuie să știi pentru a merge mai departe!

Rac – Schimbări în relația de cuplu

Pot apărea anumite schimbări în relația ta de cuplu. Nu este vorba neapărat de ceva rău, ci de o analiză amănunțită a tuturor nevoilor pe care le aveți amândoi. Este bine să discutați deschis despre tot ceea ce vă doriți unul de la celălalt.

Leu – Durerea se transformă

Durerea se transformă într-o binecuvântare, iar tu vei reuși să înțelegi anumite situații din trecutul tău. Te vindeci de o suferință mare, pe care ai cărat-o mult prea mult în interiorul tău. A venit timpul să te decizi în ce direcție vei merge mai departe.

Fecioară – Introspecții amănunțite

Ai parte de introspecții amănunțite și nu înțelegi de ce anumite aspecte din viața ta nu merg în direcția în care ți-ai fi dorit. Este o perioadă dificilă pentru tine și se prea poate să apară câteva schimbări în ceea ce te privește.

Balanță – Rutina se schimbă

Rutina de zi cu zi urmează să se schimbe, ceea ce înseamnă că vei ieși din zona de confort. Reușești să pui punct, acolo unde simți că drumul nu te mai duce nicăieri. Este bine de știut faptul că ești protejat și susținut de Univers.

Scorpion – Sufletul tău alege

Rațiunea și sufletul tău par că duc o luptă, iar tu te simți agitat și secat de energie. Astrele întrevăd că vei alege cu sufletul, fără să înțelegi neapărat raționamentele care stau la baza alegerilor tale. Este util să te rogi mai mult, iar astfel sufletul tău va fi mai împăcat.

Săgetător – Ești prioritatea ta

Atât de multă vreme ai prioritizat nevoile altora, în defavoarea ta, încât ți-ai neglijat propria strălucire. Ești un un om calculat, însă te lași mereu pe loc secund. Astrele îți atrag atenția cu privire la nevoile tale, așa că nu uita că tu ești prioritatea ta numărul unu.

Capricorn – Te eliberezi

Te eliberezi de suferință și găsești modalități nebănuite de a face asta. Ieși din anonimat și te consideri norocos fiindcă ai găsit o cale prin care să scoți din interiorul tău tot ceea ce este toxic și nociv pentru sufletul tău. Inima ta va fi umplută cu lumină divină și protecție!

Vărsător – Gânduri bune din partea celorlalți

Primești energia pozitivă din partea celor din jur, ceea ce înseamnă că te simți revitalizat și dornic de a face lucruri noi pentru tine și pentru ceilalți. Ești dispus să încerci tot ceea ce Universul îți aduce în cale și știi că ai spatele asigurat de către cei care te iubesc.

Pești – Sentimente nesigure

Nu ești foarte sigur în ceea ce privește sentimentele pentru o anumită persoană. Ai tendința să analizezi mai mult, însă fără a ajunge la o concluzie. Încearcă să îți liniștești sufletul, pentru că toate se vor așeza, la timpul lor.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---