Horoscop

Horoscop azi, 07 martie 2023

schedule 07 mar. 2023, 14:13

Horoscop azi, 07 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ești exact unde trebuie

Ești exact acolo unde trebuie, așa că nu îți mai face griji cu privire la parcursul tău. Drumul pe care ți l-ai ales nu este ușor, însă merită fiecare clipă. Bucură-te de prezent și nu te mai amăgi cu promisiunile din trecut!

Taur – Poți face față!

Poți face față tuturor provocărilor, asta pentru că ai în tine tot ceea ce îți trebuie pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Este posibil ca șefii să nu îți ofere prea mult credit, însă în curând își vor da seama cât de mult muncești și îți vor aprecia ambiția și creativitatea.

Gemeni – Respecți anumite termene limită

Ești destul de obosit, însă, cu toate acestea, respecți anumite termene limite și nu lași nimic să treacă fără a analiza în totalitate. Ai ochii critici și sesizezi orice greșeală. Cu greu poți găsi un echilibru, iar astrele te sfătuiesc să renunți la pragmatism.

Rac – Distanța nu este o problemă

Distanța nu este o problemă, chiar dacă asta crezi în momentul de față. Încearcă să vezi partea plină a paharului și folosește toată această experiență ca pe un test al relației. Îți vei da seama de numeroase lucruri acum, unele dintre ele dureroasă, dar care îți vor deschide ochii.

Leu – Ești ceea ce gândești

Ai nevoie de mai multă culoare în viața ta, mai ales că acele gânduri pe care le transmiți Universului se vor întoarce înzecit la tine. Rămâi optimist și nu înceta să visezi, chiar dacă acum ți se pare că nu mai există nicio șansă. Ești ceea ce gândești, ceea ce înseamnă că ai liberul arbitru în ceea ce privește viața ta.

Fecioară – Lași la o parte trecutul

Lași la o parte trecutul dureros și te concentrezi pe momentul prezent. Ai posibilitatea să ierți și să uiți o anumită poveste de iubire, ceea ce îți va aduce o mai mare liniște sufletească. Pacea din interiorul căminului tău va conta mai mult decât orice altceva în perioada următoare.

Balanță – Nu accepți concesii

Vrei ca totul să iasă exact așa cum îți dorești și nu accepți de niciun fel concesii. Nu te gândești la compromisuri și ai tendința să adopți o atitudine critică față de cei din jurul tău. Încearcă să te mai temperezi și să te gândești că perfecțiunea este imposibilă.

Scorpion – Nu îi uita pe cei care te-au ajutat la nevoie

Nu îi uita pe cei care te-au ajutat la nevoie și nu rămâne dator. Ajută persoanele care te-au ajutat la rândul lor, pentru că poți să fii singurul care o face. Apleacă-te asupra nevoilor lor și dă-ți seama care sunt neajunsurile oamenilor de lângă tine.

Săgetător – Poți reuși mai mult!

Ai tendința să rămâi modest în ceea ce privește partea profesională, deși astrele te-au pus în diverse situații în care a trebuit să demonstrezi ce poți. Te-ai descurcat excelent și la fel o vei face și de acum încolo, trebuie doar să crezi în puterea ta interioară.

Capricorn – Este greu să mai ai încredere

Este greu să mai ai încredere în cei de lângă tine, după ce ai suferit o mare dezamăgire. Ești predispus unor conflicte interioare, care nu fac decât să îți accentueze starea de nervozitate. Chiar dacă ai fost trădat, astrele te sfătuiesc să nu te închizi în tine, pentru că Universul te va răsplăti cu mult mai mult decât ai visat.

Vărsător – Planuri în doi

Îți faci planuri în doi și vrei ca și partenerul tău se viață să fie la fel de entuziasmat ca și tine. Crezi în viitorul pe care îl aveți împreună și simți că în sfârșit ți-ai găsit liniștea. Ai grijă totuși ca cel de lângă tine să împărtășească aceleași trăiri.

Pești – Dor de cineva drag

Atunci când îți este greu te gândești la cineva drag și parcă îi simți prezența. În trecut se prea poate să fi pierdut o persoană la care țineai foarte mult, iar acea experiență să te fi schimbat complet și pentru totdeauna.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6386 RON
0.01810
GBP
GBP: 5.8067 RON
-0.01890
HUF
HUF: 1.2671 RON
-0.00220
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00020
CHF
CHF: 5.0843 RON
0.00950
Convertor valutar

Rezultat: ---