Horoscop

Horoscop azi, 07 iulie 2023

schedule 07 iul. 2023, 04:03

Horoscop azi, 07 iulie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec - Este timpul să te bucuri pentru tot ceea ce ai!

După o perioadă destul de sensibilă pentru tine, iată ca a venit momentul să te bucuri pentru tot ceea ce ai în viața ta! Astrele te sfătuiesc să te te mai uiți în trecut și să te concentrezi pe tot ceea ce îți va aduce Universul în perioada următoare.  
Vezi video aici »

Taur - Nu lăsa trecutul să îți afecteze prezentul

Este important pentru tine să știi că tot ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău nu a făcut decât să te transforme în omul în care ești astăzi. Este o perioadă plină de bucurie pentru sufletul tău, mai ales că ai învîțat lecții prețioase din întâmplările anterioare. Închide anumite capitole și bucură-te pentru tot ceea ce ai acum în viața ta.  
Vezi video aici »

Gemeni - Ești capabil de orice

Chiar dacă ai anumite rețineri, astrele îți aduc aminte că ești capabil de orice și poți face tot ceea ce ți-ai putea dori. Este o perioadă benefică pentru sufletul tău, mai ales că acum știi exact ce vrei, dar mai ales ce nu vrei. Astrele întrevăd faptul că vei face multe alegeri înțelepte în perioada următoare.  
Vezi video aici »

Rac - Alegerile sunt la tine

Tu ești singurul care poate alege pentru tine. Astrele te sfătuiesc să nu te lași influențat de oamenii din jurul tău, mai ales că tu ești singurul are știi care este adevărul tău absolut. În orice caz, asculă-ți inima și nevoile și nu te îndepărta de la esența ta divină.  
Vezi video aici »

Leu - Tu ai soluția

În mâinile tale se găsește soluția pe care o cauți. Degeaba încerci să cauți rezolvare în altă parte, astrele întrevăd faptul că tu ești singurul care poate face lucrurile să funcționeze într-o anumită direcție.  În orice caz, lasă Universul să se ocupe de grijile sufletului tău.  
Vezi video aici »

Fecioară - Crede în intuiția ta

Intuiția ta nu dă greș nici de această dată, așa că ai mare grijă la lucrurile pe care vrei să le faci de acum înainte. Chiar dacă rațiunea îți poate spune altceva, important este ca sufletul tău să fie împăcat și liniștit cu direcția în care vrei să mergi în continuare.  
Vezi video aici »

Balanță - Universul te păzește

Indiferent de obstacole, Universul este aici pentru a te păzi și a-ți face calea prin viața mult mai ușoară. Chiar dacă acum treci prin anumite greutăți, nu uita că energia divină este alături de tine și te păzește indiferent de obstacolele care apar în jurul tău.  
Vezi video aici »

Scorpion - Ești pe drumul cel bun

Te afli pe drumul cel bun, chiar dacă este unul dificil, în acest moment. Lucrurile care vor urma te vor facesă iei decizia cea dreaptă și potrivită pentru tine. Ai încredere în tot ceea ce simți și acționează în consecință. Cîțiva prieteni apropiați își vor arăta sprijinul pentru tine.  
Vezi video aici »

Săgetător - Cauți momente de relaxare

Cauți momente de relaxare și de respiro, în tutina ta de zi cu zi. Te simți prizonier în propria viață și cu greu mai găsești anumite clipe în care să te bucuri cu adevărat de tot ceea ce este în jurul tău. Oricum ar fi, adu-ți aminte că sănătatea mentală este extrem de importantă.  
Vezi video aici »

Capricorn - Faci compromisuri

Este posibil ca în perioada următoare să faci anumite compromisuri care îți vor aduce multă suferință. De dragul cuiva apropiat, ai tendința să te pui pe loc secund și să uiți cât de important ești. Ascultă-ți sufletul și nu mai ignora nevoile tale interioare!  
Vezi video aici »

Vărsător - Renunță la perfecționism

Nimeni nu este perfect, nici măcar tu! Renunță la nevoia de perfecționism și lasă-te în voia Universului. Orice alegere ai face acum, asigură-te că ești pe deplin împăcat cu tot ceea ce urmează să se întâmple. Universul are căile lui prin care ne arată ceea ce ne este cu adevărat menit să fim.  
Vezi video aici »

Pești – Timp pentru tine

O poți lua oricând de la capăt, așa că asigură-te că lași în urmă anumite situații de viață. Lecțiile din trecut nu vor face decât să te ajute să devii și mai puternic și mai sigur pe deciziile tale. Ia lucrurile așa cum sunt și nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu poți face ceea ce îți dorești cu toată inima.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---