Horoscop

Horoscop azi, 07 aprilie 2023

schedule 07 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Păstrează echilibrul

Astrele te sfătuiesc să păstrezi echilibrul în viața ta. Poți să fii foarte ușor influențat, iar cei din jur să te solicite în diverse proiecte. Atenția la ceea ce îți dorești tu, pentru că poți face anumite compromisuri, doar de dragul celor din jur.
Vezi video aici »

Taur – Ai idei foarte bune!

Ai idei foarte bune, iar superiorii tăi vor aprecia spiritul tău de inițiativă. Creativitatea este la cote înalte și te bucuri de un succes mult așteptat. Continui să muncești, pentru a ajunge acolo unde ți-ai dorit dintotdeauna.
Vezi video aici »

Gemeni – Speranțe către viitor

Ești destul de optimist ți nu iei în seamă gurile rele din jurul tău. Privești cu speranță către viitor și îți dai seama că un nou capitol te așteaptă cu multe provocări frumoase. Lasă grijile deoparte și vezi cât de mult poți atrage acum în viața ta!
Vezi video aici »

Rac – Surprize din partea partenerului

Ai parte de surprize din parte partenerului, care este decis să te recucerească. Este posibil ca cel de lângă tine să vrea să reaprindă flacăra iubirii, însă tu ești cam reticent. Gândește-te foarte bine la pașii pe care îi ai de făcut de acum înainte.
Vezi video aici »

Leu – Te detașezi de o mare durere

Te detașezi de trecut, iar astfel reușești să vindeci o mare durere. A sosit timpul în care îți vei stabili cu înțelepciune prioritățile și vei reuși să închizi un capitol din viața ta. Astrele îți susțin demersurile și te ajută în tot ceea ce vrei să întreprinzi.
Vezi video aici »

Fecioară – Bucură-te de momentul prezent!

Astrele întrevăd multă fericire în viața ta. Bucuria este cu atât mai mare cu cât partenerul de viață simte exact ca tine. Împreună formați un întreg și sunteți cu adevărat o pereche reușită. Nu lăsa grijile de zi cu zi să te îndoiești de capacitățile tale!
Vezi video aici »

Balanță – Reușești să ajungi acolo unde ți-ai dorit!

Reușești să atingi unul din cele mai mari țeluri ale tale, astfel că totul în jurul tău capătă un alt sens. Nu renunța la lucrurile care îți aduc fericire și concentrează-te asupra nevoilor tale. Familia se poate arăta deranjată de planurile tale.
Vezi video aici »

Scorpion – Așteaptă ceea ce meriți!

Nu te grăbi să iei decizii pe care să le regreți mai târziu! Așteaptă să primești ceea ce meriți, pentru că Universul are grijă de toate dorințele tale. Nu rămâne ancorat în trecut, pentru că ceea ce urmează este cum nu ți-ai imaginat de frumos.
Vezi video aici »

Săgetător – Dorințe împlinite

Se îndeplinesc anumite dorințe pe care le ai de ceva timp, iar acest lucru nu face decât să te bucure și să ieși din rutina de zi cu zi. Ai grijă ce alegi acum, pentru că, dacă iei decizii înțelepte, acestea îți pot schimba radical viața.
Vezi video aici »

Capricorn – Motive de sărbătoare

Ai multe motive de a sărbători, iar distracția este în toi în acest sfârșit de săptămână. Te bucuri de timp alături de cei dragi și reușești să îți duci la bun sfârșit toate planurile. Te simți eliberat de trecut și îți dai voie să simți tot ceea ce este în interiorul tău.
Vezi video aici »

Vărsător – Greșeli de evitat

Este posibil ca în această perioadă să faci anumite greșeli, din punct de vedere relațional. Evită, pe cât se poate, discuțiile în contradictoriu și lasă lucrurile așa cum sunt. Universul va avea grijă de tot ceea ce te frământă acum.
Vezi video aici »

Pești – Nu te tulbura

Este posibil ca ultimele evenimente din viața ta să te tulbure, astfel că acest sfârșit de săptămână te poate găsi tensionat și cu energia scăzută. Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția către rugăciune și meditație.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---