Horoscop

Horoscop azi, 05 mai 2023

schedule 05 mai 2023, 04:03

Horoscop azi, 05 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Rămâi surprins de atitudinea prietenilor

Este posibil să rămâi surprins de atitudinea unor prieteni din jurul tău. Se prea poate să apară anumite modificări în relațiile tale, iar astrele te sfătuiesc să nu ții cu dinții de oamenii care nu mai au ce să îți ofere.
Vezi video aici »

Taur – Prețuiește-te mai mult!

Este posibil să simți nevoia să faci anumite concesii, însă astrele te sfătuiesc să renunți la aceste gânduri. Prețuiește-te mai mult și dă dovadă de o mai mare încredere în tine. Nu ai nevoie de nimeni care să îți spună cum să îți trăiești viața.
Vezi video aici »

Gemeni – Acordă-ți timp

A fost o perioadă agitată, iar acum astrele vor să te facă să conștientizezi anumite lecții. Acordă-ți timp pentru a-ți face curat în gânduri și nu te grăbi să iei decizii pripite. Din fiecare situație, ia cu tine doar ceea ce îți este benefic!
Vezi video aici »

Rac – Timp cu cei dragi

După o săptămână încărcată, a venit timpul să petreci alături de cei dragi. Este un moment bun pentru a-ți face amintiri frumoase, mai ales că cei dragi sunt puși pe șotii. Aventura este la ea acasă, așa că bucură-te din plin de aceste zile!
Vezi video aici »

Leu – O perioadă de succes

Pentru tine urmează o perioadă de succes, mai ales că toate astrele îți dau undă verde și îți oferă încredere în tine. Ieși din carapacea pe care ți-ai creat-o singur și vezi dincolo de limitările pe care le-ai împrumutat de la ceilalți. Cu multă îndrăzneață poți reuși să faci tot ce îți propui!
Vezi video aici »

Fecioară – Conștientizări despre trecut

Este posibil să ai anumite conștientizări despre trecut și să îți dai seama cu adevărat în ce situații ai fost pus. Ai tendința să ai anumite regrete și să vrei să repari anumite relații. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare cu tine și să vorbești deschis despre sentimentele tale.
Vezi video aici »

Balanță – Nu face compromisuri

Ești o persoană deschisă și ai tendința să mai compromisuri de orice fel, pentru a fi acceptat într-un grup. Astrele îți atrag atenția cu privire la repercursiuni, așa că gândește-te foarte bine înainte de a merge pe un drum.
Vezi video aici »

Scorpion – Spune ceea ce simți

Este o perioadă benefică pentru sufletul tău, pentru că acum ai ocazia să spui tot ceea ce ai pe suflet. Astfel, îți vei da seama că oamenii care te înțeleg cu adevărat vor avea inima deschisă și vor încerca să te sprijine, așa cum pot mai bine. Nu îți fie teamă să fii vulnerabil, pentru că ai alături persoanele potrivite.
Vezi video aici »

Săgetător – Concentrează-te pe tine!

Astrele te sfătuiesc ca, în această perioadă, să te concentrezi pe tine și să dai dovadă de multă înțelepciune. Este un moment în care poți să reușești într-un domeniu în care ai muncit enorm. Renunță la auto-critică, pentru că ceea ce faci este perfect!
Vezi video aici »

Capricorn – Visele devin realitate

Visele și dorințele tale capătă contur, iar tu de bucuri din inimă că ai ajuns în acest punct. Astrele te sfătuiesc să te odihnești și să renunți la orgoliul cu care ești cunoscut. Cei dragi îți susțin ideile, chiar dacă nu sunt de acord cu ele.
Vezi video aici »

Vărsător – O deplasare interesantă

Se anunță o deplasare interesantă pentru tine, mai ales că toate acțiunile tale te-au făcut să iei această decizie. Este o perioadă în care cunoști mai mulți oameni interesanți, iar tu poți dobândi informații prețioase.
Vezi video aici »

Pești – Ai grijă la oamenii care îți fură energia

Este posibil să fii invidiat de anumiți colegi, așa că astrele atrag un semnal de alarmă. Unii oameni îți pot fura energia și te pot face să crezi că tu ești vinovat pentru acțiunile lor. Îndepărtează-te de persoane toxice și alege pacea.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 13 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

34 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.97 RON
-0.00100
USD
USD: 4.5781 RON
0.00040
GBP
GBP: 5.8914 RON
0.00860
HUF
HUF: 1.2701 RON
-0.00910
BGN
BGN: 2.5411 RON
-0.00050
CHF
CHF: 5.1865 RON
0.02290
Convertor valutar

Rezultat: ---