Horoscop

Horoscop azi, 04 mai 2023

schedule 04 mai 2023, 04:03

Horoscop azi, 04 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Ia decizii pentru tine

Astrele te sfătuiesc să iei decizii pentru sufletul tău, indiferent de ce așteptări au cei din jur. Urmează-ți calea sufletului și vei vedea că intuiția nu te trădează niciodată. Este nevoie de lucru cu tine pentru a-ți mări încrederea în tine.
Vezi video aici »

Taur – Așteptări nerealiste

Este posibil să ai anumite așteptări din partea celor din jur, însă acestea se vor dovedi a fi nerealiste. Încearcă să privești situația în care te afli printr-o perspectivă mai obiectivă și să nu pui atât de mult suflet pentru oamenii care nu ți-au demonstrat intențiile lor bune.
Vezi video aici »

Gemeni – Ai grijă la dezamăgiri

Este o perioadă sensibilă pentru tine și poți avea parte ușor de dezamăgiri, dacă nu știi cum să îți gestionezi emoțiile. Cel mai bine ar fi să iei o pauză și să nu te lați afectat de nimic din ceea ce este în jurul tău. Ai grijă de sufletul tău și spune mereu ceea ce simți!
Vezi video aici »

Rac – Ia o pauză

Ești destul de încărcat din punct de vedere emoțional și energetic. Cel mai bine ar fi să iei o pauză și să îți analizezi trăirile. Fă-ți o listă de priorități și dă-ți voie să mergi pe drumul pe care simți, bucurându-te de fiecare moment al vieții.
Vezi video aici »

Leu – Trăiești din plin

Trăiești din plin și te bucuri de momente frumoase atât la serviciu, cât și acasă. Ai dreptul să alegi pentru tine și să îți menții credințele, chiar și atunci când cei din jur încearcă să te influențeze.
Vezi video aici »

Fecioară – Multe treburi

Este posibil ca ultimele zile din săptămână să te găsească destul de ocupat și chiar încordat. Ai multe responsabilități de îndeplinit, ceea ce înseamnă că mintea ta este focusată exclusiv pe muncă. Ai grijă să nu îți neglijezi partenerul de viață.
Vezi video aici »

Balanță – Poți să fii tot ceea ce îți dorești!

Nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu poți face un anumit lucru! Poți să îndeplinești toate acele roluri de care îți este teamă, așa că bucură-te de fiecare moment, pentru că în fiecare situație în care te afli poți învăța câte ceva.
Vezi video aici »

Scorpion – Totul depinde de tine

Este posibil să fii destul de agitat și să încerci să faci anumite compromisuri. Nu este o idee bună să îți calci pe inimă, mai ales că ai toate șansele să regreți în viitor. Acceptă-te așa cum ești și nu pune presiune pe procesul tău de dezvoltare!  
Vezi video aici »

Săgetător – Te simți obosit și fără energie

Stresul și-a pus amprenta pe ființa ta, de aceea astrele te sfătuiesc să iei o bine meritată pauză. Nu lăsa credințele celor din jur să te facă să crezi că ești insuficient, pentru că tu știi foarte bine ce se ascunde în sufletul tău.
Vezi video aici »

Capricorn – Decizii de moment

Este posibil să fii nevoit să iei anumite decizii de ultim moment, ceea ce înseamnă că impulsivitatea este la cote înalte. Astrele te sfătuiesc să te gândești rațional și să descoperi noi aptitudini de care te poți folosi.
Vezi video aici »

Vărsător – Prietenie strânsă

Ai parte de o altfel de prietenie, iar acea persoană îți demonstrează cu fiecare ocazie cât de importat ești pentru el/ea. Poți avea deplină încredere în acel cineva și poți împărtăși greutățile care ți-au măcinat sufletul în ultima perioadă.
Vezi video aici »

Pești – Plimbări lungi

Astrele te sfătuiesc să ieși la plimbări lungi în natură, pentru a te putea elibera de stres. Este benefic să petreci timp de calitate în natură, așa că, dacă poți, oferă-ți momente de liniște, pentru că le meriți din plin.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 15 voturi
Nu: 23 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

38 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.972 RON
0.00380
USD
USD: 4.5778 RON
-0.01030
GBP
GBP: 5.9484 RON
-0.00320
HUF
HUF: 1.2384 RON
0.00240
BGN
BGN: 2.5421 RON
0.00200
CHF
CHF: 5.2956 RON
0.00460
Convertor valutar

Rezultat: ---