Horoscop

Horoscop azi, 03 mai 2023

schedule 03 mai 2023, 04:03

Horoscop azi, 03 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Nu este timpul pierdut

Vorbește despre ceea ce simți și vei vedea că oamenii care te iubesc cu adevărat își vor da seama de nevoile tale. Ai răbdare cu tine, însă fii pregătit să închei anumite relații care nu te duc nicăieri.
Vezi video aici »

Taur – Renunță la impulsivitate

Nevoia de a fi impulsiv este una destul de mare, astfel că astrele îți atrag atenția cu privire la felul în care te porți astăzi. Amână deciziile importante și ține-te departe de conflicte.
Vezi video aici »

Gemeni – Relații nepotrivite

Îți poți da seama că ești într-o relație nepotrivită sau că întreții relații nesănătoase cu oameni care doar se dau drept prietenii tăi. Este nevoie să faci anumite schimbări, iar situațiile din prezent te împing către acest lucru.
Vezi video aici »

Rac – Este timpul să spui ce ai pe suflet

Ai ținut mult în tine tot ceea ce te-a supărat, însă acum a venit momentul să vorbești. Ascultă-ți instinctul și deschide-te față de o persoană care ți-a demonstrat că îți este mereu aproape. Alege să te vindeci și să vorbești despre lucrurile care te dor!
Vezi video aici »

Leu – Momente de suspans

Este posibil să simți că viața te ia prin surprindere și îți oferă momente de fericire. Apar surprize în calea ta, care te vor face să ieși din rutina zilnică. Inima ta se umple de bucurie și entuziasm, așa că profită de fiecare clipă!
Vezi video aici »

Fecioară – Nimic nu este pierdut

Crezi că ai pierdut anumite lucruri, însă, dacă stai să analizezi cu atenție, totul a fost spre binele tău. Astrele te sfătuiesc să vezi trecutul dintr-o altă perspectivă și să te concentrezi pe lecțiile pe care le ai de învățat.
Vezi video aici »

Balanță – Oameni buni în jurul tău

Ai parte de oameni buni în jurul tău, care știu când și cum să își ceară scuze atunci când greșesc. Ia aminte la lucrurile pe care vrei să le faci alături de cei din jur și dă-ți seama dacă nevoile voastre corespund.
Vezi video aici »

Scorpion – Muncește pentru visele

Indiferent de ceea ce îți spun cei din jur, astrele vor să te facă să muncești mai mult pentru visele tale. Dai dovadă de determinare, așa că ai toate șansele să reușești. Ceea ce îți lipsește este încrederea în tine, pe care nu o poți dobândi din altă parte.
Vezi video aici »

Săgetător – Suișuri și coborâșuri

Sunt multe suișuri și coborâșuri în viața ta, însă, cu toate acestea, reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor. Nicio reușită nu este prea greu de atins, dacă te străduiești cu adevărat să îți îndeplinești misiunea.
Vezi video aici »

Capricorn – Faci totul pentru cei dragi

Te lași pe ultimul plan și vrei să faci orice pentru a-i vedea pe cei din jur cu zâmbetul pe buze. Nimic nu este prea mare sau prea greu pentru tine, mai ales atunci când vine vorba de familie sau de prieteni apropiați.
Vezi video aici »

Vărsător – Ai grijă de sănătatea ta!

În ultima perioadă ți-ai neglijat sănătatea, ceea ce înseamnă că energia ta este destul de scăzută. Ai grijă de tine și odihnește-te suficient, pentru că în perioada următoare se anunță multe proiecte!
Vezi video aici »

Pești – Împăcare cu un prieten vechi

Este posibil ca în această perioadă să reușești să îngropi securea războiului cu cineva cu care te-ai mai certat în trecut. O veche prietenie revine acum la suprafață, iar tu reușești să trecu peste orgoliu și să începi un nou capitol.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 14 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

35 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9743 RON
-0.00060
USD
USD: 4.4737 RON
0.00890
GBP
GBP: 5.899 RON
-0.00910
HUF
HUF: 1.262 RON
-0.00550
BGN
BGN: 2.5433 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.2921 RON
-0.00370
Convertor valutar

Rezultat: ---