Horoscop

Horoscop azi, 02 mai 2023

schedule 02 mai 2023, 04:03

Horoscop azi, 02 mai 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Oportunități profesionale

Este posibil ca în această perioadă să ai parte de anumite oportunități profesionale menite să te facă să vrei să îți depășești condiția. Îți încalci toate limitele, iar acest lucru este cât se poate de firesc și văzut cu ochi buni de către astre.
Vezi video aici »

Taur – Vești din depărtare

Se întrevăd vești din depărtare, chiar dacă credeai că acest lucru nu este posibil. Astrele întrevăd anumite informații care ajung la tine din partea unor persoane de peste hotare. Ceea ce afli acum te va ajuta în demersurile tale viitoare.
Vezi video aici »

Gemeni – Decizii de ultim moment

Acțiunile tale te vor face să iei decizii de moment. Impulsivitatea este la cote înalte, dar și dorința de schimbare la fel. Hotărăște-te într-o anumită privință și mergi pe drumul care îți este predestinat.
Vezi video aici »

Rac – Muncești mult

Este o perioadă foarte aglomerată pentru tine la serviciu. Muncești mult și dai dovadă de multă ambiție și putere de muncă. În orice situație te-ai afla, nu uita să îți iei pauze și să te bucuri și de liniștea sufletului.
Vezi video aici »

Leu – Impulsivitatea îți dă bătăi de cap

Este posibil ca astăzi să fii mai impulsiv ca deobicei, iar acest lucru să te facă să iei anumite decizii neinspirate. Este o perioadă dificilă pentru tine, însă schimbările nu sunt văzute cu ochi buni de către astre. Așteaptă până când apele se vor liniști.
Vezi video aici »

Fecioară – Negi anumite sentimente

Este posibil să te afli într-o contradicție între inima și mintea ta. Negi anumite sentimente pe care le ai și te supui singur unor probleme existențiale. Lasă lucrurile să decurgă într-un mod firesc, pentru că timpul va decide care este drumul potrivit pentru tine.
Vezi video aici »

Balanță – Pasiuni noi

Îți descoperi noi pasiuni și înveți să faci lucruri frumoase pentru sufletul tău. Activitățile în care activezi te fac să descoperi calități și abilități pe care nu știai că le ai. Pasiuni noi pot ieși acum la iveală, așa că profită de fiecare ocazie.
Vezi video aici »

Scorpion – Te întreci pe tine

Este o perioadă bună în care poți ajunge la reușite excelente, din punct de vedere profesional. Te întreci pe tine și reușești să atingi anumite obiective pe care ți le-ai fixat de mai mult timp. Te vei simți mândru de propriul succes!
Vezi video aici »

Săgetător – Nu te băga în conflicte

Este o perioadă în care astrele te sfătuiesc să stai departe de conflicte. Nu lăsa tensiunile celor din jur să te afecteze, pentru că nu au de a face cu tine. Astrele îți recomandă să te preocupi de drumul tău și să te detașezi de problemele care nu te privesc.
Vezi video aici »

Capricorn – Trăiești așa cum ai visat

Trăiești exact așa cum ai visat, fără să fi nevoit să faci vreun compromis. Adu-ți aminte că tot ceea ce este în sufletul tău este infinit, iar acolo ai resurse infinite pentru a-ți trăi frumos existența.
Vezi video aici »

Vărsător – Renunți la ce nu îți mai folosește

Este o perioadă în care ai puterea să renunți la tot ceea ce nu îți mai folosește. Te desparți de oamenii și situațiile toxice și ai parte de un nou început, pe care ți-l creeze exact așa cum vrei.
Vezi video aici »

Pești – Probleme în cuplu

Este posibil ca spre seară să întâmpini probleme de cuplu, cauzate de oboseala excesivă. Tinzi să îi reproșezi partenerului de viață anumite aspecte nerezolvate din trecut, care nu vor face decât să inflameze situația actuală.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 14 voturi
Nu: 21 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

35 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9743 RON
-0.00060
USD
USD: 4.4737 RON
0.00890
GBP
GBP: 5.899 RON
-0.00910
HUF
HUF: 1.262 RON
-0.00550
BGN
BGN: 2.5433 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.2921 RON
-0.00370
Convertor valutar

Rezultat: ---