Horoscop

Horoscop azi, 02 aprilie 2023

schedule 02 apr. 2023, 04:03

Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Îți echilibrezi emoțiile

Ultimele zile nu au fost chiar ușoare pentru tine, iar oboseala acumulată se va simți azi. Cu toate acestea, în această zi vei primi o veste bună pe care o aștepți de multă vreme și care va aduce mai multă liniște sufletească decât ai putea bănui.
Vezi video aici »

Taur – Ești foarte hotărâtă

Dacă ai avut de luat o hotărâre serioasă în această săptămână, dar ai tot amânat acest lucru, în cursul zilei de duminică vei găsi resursele interioare necesare pentru a pune piciorul în prag, indiferent că e vorba de relația cu cineva din familie sau cu partenerul de cuplu. A venit momentul să îți faci vocea auzită.
Vezi video aici »

Gemeni – Fii foarte atentă la bani

Ești tentată ca azi să cedezi ispitelor. Acest lucru nu este neapărat problematic, atât timp cât micile plăceri cu care vrei să te răsfeți nu sunt costisitoare. Fii foarte atentă la obiceiul de a cheltui nesăbuit pentru că îți va lăsa o gaură considerabilă în buget.
Vezi video aici »

Rac – Pui bazele unui proiect major

Chiar dacă este duminică și cei mai mulți dintre oameni preferă să rezerve ziua pentru relaxare, ție îți va ieși în cale o oportunitate pe care ar fi păcat să o ignori. Vei avea ocazia să demarezi un proiect profesional de mare anvergură care îți poate aduce câștiguri pe termen lung.
Vezi video aici »

Leu – Relații fericite de familie

Oricât de mult ți-ai iubi familia, inevitabil se vor ivi discuții în contradictoriu. În cazul în care o astfel de discuție a scăpat de sub control în ultima perioadă, ziua de duminică va aduce ocazia să limpeziți apele și, acolo unde e nevoie, să faceți pace.
Vezi video aici »

Fecioară – Legături benefice cu străinătatea

Azi vei avea ocazia să pui la cale o călătorie de plăcere în afara granițelor sau să cunoști pe cineva interesant care a trăit mult timp în afara țării. În cazul în care vei întâlni un astfel de om, cultivă această relație pentru că îți poate aduce multe beneficii.
Vezi video aici »

Balanță – Agitație emoțională

Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum te-ai așteptat. Important este să îți ții mintea deschisă și să identifici oportunități noi în cazul în care ușile la care bați sunt închise. Nu te pierde cu firea, păstrează-ți calmul și lucrurile se vor alinia în favoarea ta.
Vezi video aici »

Scorpion – Câștig neașteptat

Prima parte a zilei nu are neapărat evenimente notabile, însă spre seară e posibil să primești o veste îmbucurătoare cu privire la bani. Fie îți va fi returnat un împrumut, fie îți va fi oferită o modalitate de a-ți spori veniturile. În orice caz, fii foarte atent la deciziile pe care le ei și ascultă-ți intuiția dacă e vorba de o investiție.
Vezi video aici »

Săgetător – Rezolvi un conflict

Ai în preajma ta o persoană care ți-e dragă, dar care uneori poate fi extrem de încăpățânată și cu care ai deseori discuții aprinse în contradictoriu. În această zi, însă, veți reuși să vă împăcați sau, cel puțin să găsiți calea de mijloc în ceea ce privește o situație delicată.
Vezi video aici »

Capricorn – Ești foarte fermă

Chiar dacă nu pare, nativii în Capricorn au obiceiul să fie exagerat de împăciuitori și evită discuțiile în contradictoriu. În ciuda acestui lucru, azi vei ține cu dinții de partea ta de adevăr și vei pune piciorul în prag, atât în viața de cuplu, cât și cu rudele.
Vezi video aici »

Vărsător – Neînțelegeri în familie

Ideal ar fi ca azi să faci apel la toată diplomația pe care o ai. Pare că oamenii din jur, în special din familie, fac tot ce le stă în putere să te provoace. Nu te lăsa prinsă într-un astfel de joc pentru că va avea toată lumea de pierdut.
Vezi video aici »

Pești – Construiești pe o fundație solidă

Ziua ta va fi foarte plină, însă la finalul acesteia, vei fi foarte mulțumită de tot ce ai reușit. Această zi îți va oferi ocazia unui nou început, dar asta înseamnă că trebuie să lași ceva în urmă. Singura modalitate prin care vei construi ceva stabil este să ștergi tot cu buretele și să o iei de la zero.
Vezi video aici »

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---