Horoscop

Horoscop azi, 01 martie 2023

schedule 01 mar. 2023, 08:40

Horoscop azi, 01 martie 2023
horoscop
Horoscopul zilnic iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de relatii, sanatate sau cariera. Afla in fiecare zi de la astrologul Vladimir ce iti rezerva horoscopul si cum sa te pregatesti pentru ziua ce va urma. Click pe zodia care te intereseaza si vei avea acces instant la horoscopul tau zilnic.

Horoscop pe zodii:

Berbec – Cunoști persoane interesante

Luna martie vine către tine cu întâlniri interesante și relații care se creează în fața ta. Ai încredere în tine și ești conștient de faptul că poți atrage tot ceea ce îți dorești. Nimic nu te poate surprinde și ești gata pentru orice provocare!

Taur – Ziua de mâine este în mâinile tale

Nu îți mai face atât de multe griji cu privire la ziua de mâine. Este posibil ca unele piedici să fie binecuvântări ascunse, așa că nu rămâne în suferință. Durerea se vindecă, mai ales dacă reușești să conștientizezi situațiile prin care treci.

Gemeni – Riști să pierzi

Îți asumi anumite lucruri, însă riști să pierzi. Câștigurile vor veni spre tine dacă stai și analizezi mai bine fiecare decizie. Cei din jur vor încerca să te influențeze cu părerile lor, însă tu trebuie să îți asculți întotdeauna intuiția.

Rac – Reușești să câștigi respectul superiorilor

Reușești să câștigi respectul superiorilor, iar cariera ta va putea simți o îmbunătățire, cât de curând posibil. Cu ale cuvinte, situația financiară are șanse mari să se îmbunătățească, iar tu vei primi exact ceea ce ai nevoie.

Leu – Faci compromisuri

Este posibil să faci compromisuri în ceea ce te privește, însă mai târziu vei regreta. Ai tendința să te pui pe un loc inferior și să vrei să le îndeplinești dorințele celor din jur. Nu este o perioadă bună pentru crearea unor legături noi, mai ales că ai tendința să spui mai multe decât este cazul.

Fecioară – Nervi întinși la maxim

Se prea poate ca perioada următoare să te găsească cu nervii întinși la maxim, iar tu să iei anumite decizii bazate pe propriile idei de viață. Astrele te sfătuiesc să nu te grăbești pentru că te poți precipita foarte ușor. Comunică deschis despre tot ceea ce ai nevoie și nu lua nimic de-a gata.

Balanță – Schimbare de planuri

Astăzi ești destul de indecis și nu te poți hotărî cu privire la mai multe aspecte din viața ta. Este posibil ca unele lucruri pe care le spui acum să le regreți peste câteva zile. Astrele te sfătuiesc să rămâi discret și orientat către planurile tale, fără a le împărtăși cu cei din jur.

Scorpion – Treci peste orice încercare

Ai multă putere interioară și simți că poți face tot ceea ce îți dorești. Este posibil să vrei să iei anumite decizii în beneficiul celor din jur, însă uiți de nevoile tale. Oricum ar fi, ești pregătit să faci față oricărei situații neașteptate și îți pui toată încrederea în Divinitate!

Săgetător – Ajutor venit din partea familiei

Este posibil să primești un ajutor nesperat din partea familiei, iar tu să te simți din nou sigur pe tine. Chiar dacă te afli într-o perioadă mai sensibilă, astrele îți recomandă să te rogi mai mult și să nu îți pierzi speranța.

Capricorn – Conflicte cu cei dragi

Tensiunea se simte în inima ta, iar tu te simți departe de liniștea de care ai nevoie. Cu toate că îți este greu să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, adu-ți aminte că echilibrul este cheia de care ai nevoie. Nu lăsa supărările din trecut să te afecteze în prezent.

Vărsător – Te bucuri pentru ceea ce ai

Reușești să te bucuri pentru ceea ce ai, așa că urmează clipe de fericire și împlinire pentru tine. Poți avea parte de momente prețioase alături de cei din jur, ceea ce înseamnă că ești recunoscător pentru tot ceea ce îți oferă Divinitatea.

Pești – Fericirea este în mâinile tale

Traversezi o perioadă foarte bună a vieții tale, iar fericirea este acolo unde trebuie să fie – în centrul inimii tale. Nu îți neglija partenerul, mai ales că acesta încearcă să te surprindă de fiecare dată. Spre seară poți avea parte de o cină romantică.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9756 RON
0.00090
USD
USD: 4.5772 RON
0.01880
GBP
GBP: 5.7994 RON
0.00240
HUF
HUF: 1.2896 RON
-0.00050
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0733 RON
0.00400
Convertor valutar

Rezultat: ---