Externe

Armuriera Hannah Gutierrez-Reed condamnată la închisoare în cazul tragediei de pe platoul filmului "Rust"

schedule 16 apr. 2024, 07:18

Armuriera Hannah Gutierrez-Reed condamnată la închisoare în cazul tragediei de pe platoul filmului "Rust"
Foto: Shutterstock
Armuriera Hannah Gutierrez-Reed a primit 1.5 ani de închisoare pentru moartea accidentală a Halyna Hutchins pe platoul "Rust".

Hannah Gutierrez-Reed, armuriera responsabilă pentru armele de pe platoul de filmare al westernului "Rust", a fost condamnată la un an și jumătate de închisoare pentru moartea directorului de imagine Halyna Hutchins. Incidentul a avut loc în octombrie 2021, când Hutchins a fost împușcată mortal de actorul Alec Baldwin, care a fost informat că arma pe care o folosea era sigură.

Gutierrez-Reed, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită vinovată de omor prin imprudență în martie, după ce a încărcat din greșeală un glonț real în revolverul utilizat de Baldwin. Judecătoarea Mary Marlowe Sommer de la Tribunalul Districtual din New Mexico a pronunțat sentința, în ciuda cererii avocatului Jason Bowles de a i se acorda o perioadă de supraveghere. Procurorii au argumentat că Gutierrez-Reed nu a arătat remușcare, făcând referire la apelurile telefonice interceptate în care aceasta a criticat jurații și judecătoarea.

Moartea lui Hutchins a determinat inițial industria filmului și televiziunii din SUA să renunțe la utilizarea armelor de foc reale și a muniției oarbe. Cu toate acestea, după doi ani și jumătate, multe producții au început să le folosească din nou pentru efectele realiste pe care le oferă.

Procesul lui Alec Baldwin este programat pentru 10 iulie, acesta fiind pus sub acuzare pentru omor involuntar prin imprudență de un mare juriu în ianuarie. Actorul a pledat nevinovat și a susținut că nu a fost informat corect despre starea armei și că nu a apăsat pe trăgaci.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---