Adolescent arestat după un atac cu macetă în Brașov

15 mar. 2024, 09:26
politie politist
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Adolescent de 17 ani arestat după atac cu macetă pentru furt auto în Brașov; victima, un bărbat de 60 de ani, a scăpat cu leziuni minore.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a atacat un bărbat cu o macetă în încercarea de a-i fura mașina în municipiul Brașov. Incidentul a avut loc miercuri seara, în zona Răcădău - Spitalul Județean, când tânărul l-a amenințat pe proprietarul autoturismului imediat după ce acesta parcase.

Conform comunicatului Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, agresorul a încercat să obțină cheile mașinii, dar victima a reușit să-l tragă afară din autovehicul, moment în care amândoi au căzut la sol. În conflict, bărbatul în vârstă de 60 de ani a suferit leziuni la mâna stângă, dar a scăpat fără răni grave datorită hainelor groase pe care le purta.

După ce nu a reușit să fure mașina, minorul a fugit de la locul faptei, fiind prins ulterior de autoritățile legii. A fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă formulată de parchet.




Citeste si