Noua Dacia Spring disponibilă prin Programul Rabla Plus cu livrări începând din septembrie

09 apr. 2024, 11:50
9news default
Urmăriți-ne pe: Google news Copy Share
Dacia Spring, lider în vânzări de vehicule electrice în România, lansează modelul actualizat cu design nou și tehnologie modernă, disponibil din septembrie.

Dacia a anunțat că noul model electric Spring, cu un design complet refăcut și echipamente moderne, va fi disponibil pentru comandă în România, cu primele livrări programate pentru luna septembrie. Modelul, care a înregistrat peste 140.000 de unități vândute de la lansarea sa în 2021, a devenit liderul pieței de vehicule electrice în România, cu 6.875 de unități înmatriculate în 2023, reprezentând peste 43% din totalul pieței.

Noul Spring adoptă noua identitate vizuală a mărcii și este disponibil într-o gamă de șase nuanțe, inclusiv Beige Safari și Brick Red. Directorul de marketing, vânzări și operațiuni al Dacia, Xavier Martinet, a subliniat contribuția modelului la tranziția eficientă către mobilitatea cu emisii zero și a menționat îmbunătățirile aduse, inclusiv sistemul multimedia Media Control.

Prețul de pornire al noului Dacia Spring este de 11.800 euro (TVA inclus) prin Programul Rabla Plus, iar motorul de 65 CP/48 kW este disponibil atât pentru nivelul de echipare Expression, cât și pentru versiunea Extreme, în timp ce motorizarea de 45 CP este disponibilă pe versiunea Essential.



Citeste si