Horoscop Special

5 mai - eclipsă de Lună în Scorpion: umbrele sufletului ies la suprafață

schedule 02 mai 2023, 13:17

5 mai - eclipsă de Lună în Scorpion: umbrele sufletului ies la suprafață
Foto: Shutterstock

Eclipsa de Lună plină ne cere să ne predăm și să avem încredere în această călătorie și în tot ce se întâmplă. Poate că acum nu înțelegem drumul pe care mergem, însă trebuie să cultivăm răbdarea în sufletele noastre și să ne lăsăm purtați de vânt. Dacă este prea întuneric, avem puterea de a ne întoarce întotdeauna către centrul inimii noastre, acolo unde există liniște, pace și iubire infinită. 

Divinitatea ne cere să ne aruncăm măștile, să ne predăm destinului și să avem încredere în călătorie. Totul se întâmplă cu un motiv, nimic nu este întâmplător.

Umbrele tăinuite ale sufletului ies la suprafață și ne îndeamnă să avem încredere în glasul misterios al ghidării interioare. Universul ne spune să ne pregătim pentru o plimbare sălbatică pentru că vineri, 5 mai, vom experimenta o eclipsă puternică de Lună Plină la 14 grade în Scorpion. Această eclipsă aduce cu ea o perioadă plină de transformări și de energii intense care ne vor împinge să ne confruntăm cu cele mai profunde temeri și dorințe.

Transformarea începe din interior către exterior

În timpul eclipsei de Lună ne scufundăm în apele adânci ale unei lumi noi în care putem crește cu adevărat.

În astrologie, Scorpionul este alchimistul și transformarea. Acest semn de apă este conectat la tărâmul magic al Universului și la manifestarea spirituală. Scorpionul este punctul în care trei lumini se întâlnesc: lumina formei, lumina sufletului și lumina vieții. Aici ne putem manifesta cele mai profunde dorințe astfel încât să le transformăm în realitate.

Momentul în care ne predăm propriului destin este clipă în care ne descoperim sensul vieții și ne dăm seama de drumul pe care trebuie să îl facem în continuare. Așadar, este important să avem încredere în puterea Universului și să ne lăsăm ghidați de semnele divine către propria schimbare.

Luna plină de pe 5 mai este și ultima lună plină a primăverii. Toate momentele care se întâmplă acum în Cosmos ne oferă putere pentru a face față oricăror provocări. Când nu putem vedea prin întuneric, este esențial să ne reorientăm sistemul de navigație interior către niveluri sporite de conștientizare. Acest lucru va dizolva barierele de timp și spațiu și ne va ajuta enorm să ne înțelegem propriul destin.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---